"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Elinde hipnoz ile ilgili kitap olan var mı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Demir.D
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Demir.D

Banlı Kullanıcı
Herkese merhabalar elinde ''hipnoz'' ile ilgili elektronik kitap olan varsa benimle iletişime gecerse cok sevinirim. İyi forumlar

Arkadaşlar internette Hakan Mengüç ve Elaine Sheehann'nın hipnoz kitapları mevcut. Ben bütün interneti taradım (pdf, doc, epub...) ama detaylı bir kitap bulamadım hatta internetteki tezler ve diş hekimliği kitaplarına bile baktım. Yardımcı olabilecek varsa özel mesaj yoluylada olsa bekliyorum. İyi forumlar

sevgili demir eğer bulursan bana da kitap isimlerini özel msj atarsan sevinirim ben hipnoz eğitimi aldım benim elimde dil kalıpları adlı bir kitap var yazarın ismi aklımda değil :)...sevgiler...

sevgili demir eğer bulursan bana da kitap isimlerini özel msj atarsan sevinirim ben hipnoz eğitimi aldım benim elimde dil kalıpları adlı bir kitap var yazarın ismi aklımda değil :)...sevgiler...

Aslında benim aradığım sey tam olarak hipnoz kitabı değil. Yani daha cok manyetizma ile ilgileniyorum ama hipnozun başlığı altında geciyor. Biraz biraz konuyu toparladım ama hala cok eksikler var.

Aslında benim aradığım sey tam olarak hipnoz kitabı değil. Yani daha cok manyetizma ile ilgileniyorum ama hipnozun başlığı altında geciyor. Biraz biraz konuyu toparladım ama hala cok eksikler var.
farklı o zaman ,hipnoz deyince benim aklım başka yere gitti ,sana araştırmalarında başarılar o zaman:)

Geri