"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Elektrokinezi Deneyimim

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 57faruk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

57faruk

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,
Ben 3 gündür elektrokinezi çalışıyorum. En son ki deneyimim el fenerinin ışıklarıyla oldu, hafif söner gibi oldu ama eski haline geri döndü.
Elektrokinezi ile uğraşan arkadaşlar varsa (uzmanlaşmış) bana nasıl elektrokinezide daha hızlı deneyim kazanma yollarını yazarlarsa memnun olurum.
Forumdaki psişik yetenekler forumunda baya bir araştırma yaptım ancak onları değil kendi tekniklerinizi yazarsanız sevinirim.
İyi forumlar.. :)

Telekinezide bile ustalaşan fazla insan yokken elektrokinezi ustası olman biraz zor diyebilirim. Sen en iyisi daha hızlı öğrenmek için istihareye falan yat belki bi şeyler gösterirler sana :)

Kinezilerde işlediğin maddeyi tanımak gerekir. İşığımı elektriğimi neyi? Öncelikle sonuca değil, kinezinin kendisine odaklan. Sonuçları ve ödülleri düşünmek, engel olur.
Kınezi ne anlam ifade ediyor? Çalıştığın maddeyi ne kadar tanıyorsun? Öncelik bunların. Sonucunda zaten ampuller yanar söner, acele etme.
Amaç ışığı yanıp söndürmek değil, elektrik dalgalarını işlersin, Ampulun ışığına değil, iletilen elektiriğe çalışmalısın.

Geri