El-Nora'tif İçe Döküşler

Elnora_alila

Moderator
Biraz iç dökelim.. Ya da ben dökeyim, siz okuyun.

Yakın zamanda haksızlığa uğradım. Benim açımdan haksızlık, O'nun açısından haklılık olan bir yapı içerisinde yaşadığım şok dalgası ; içinde bulunduğum hal üzerine olmasa da devam günlerde bir şeyi fark etmemi sağladı : Tepki vermek yerine sağlıklı sınır çizebildim. Ne kendimi açıklama ihtiyacı duydum ne de savunma.. Benim içim milat çünkü Adalet temam Güney düğümle gelen bir bilişken, Mars Aslan'ım sessiz kalamaz- dı, bir zamanlar..

Sessiz kaldım, kalabildim. Ve sonra bir şey daha fark ettim : Huzurum, haklı olduğumu düşünmemden daha önemli ve değerliydi.
Büyüdün demek Elnora ? - Hiç sanmıyorum. Çünkü zan ettiğim tek şey çok yorulmuş olmamdı. İnsanın da kotası var elbet..

Yine de içimde garip bir hüzün var. Volkanik bir patlama yaratmayacak olsa da, derinlerimde kaynayan lavlar; köklerimde büyüttüğüm güven duygusunu taciz ediyor..
İçimde çok büyük bir hüzün var.. Sol işaret parmağım sağ koluma dokunsa ağlarım. Neye ağladığımı bilmeden ağlarım.. Öyle bir arsızlık !

Göğsümde sebebini çözemediğim bir ağırlık var.. Hani un çuvalından mayo dikip plajda giyen, kalçasında Net : 50 kg yazan adam gibi..
Birinin göğsü, diğerinin kalçası.. Neticede yükümüz de kendi terazimize basıyor...
Yine de göğüs deyip geçmemek gerek ; Ejderha'da göğsünde büyütüyor alevi.. Benimki kendini yakıyor, o ayrı.

Azıcık olsun döktük mü içimizi ? Ih -Ihhh daha hiç konuşmadık !
Dem bu Dem dedik sadece..

Sazlığa gidemeyen Derviş'in Ney'i Mabet olurmuş..
Neden olmasın-mış ?
Sonuçta gizli değil mi ?
Gizlimabet.

Elnora'nın Yanık Nöronları Serisi
Devamı Gelecek..

Haksızlığa uğramak hayatın rutini olduğunda bu kadar sorgulamayı bırakıyorsun. Sadece o anda tepki verip sonrasında, olaya ve karakterlere buz kesmeyi öğreniyorsun.

Geri