el batin esması deneyen

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan efee
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

efee

Kayıtlı Üye
el batin esması test edip deneyim tecrübe eden varmı keşif çalışamaları için nasıl bu esma ve sayı olarak 1000 ve üstü çeken varmı yaşadıklarınız nedir

Bunun bir esmayla kombine edilmesi vardı.Adam gıcıklığına dilek duası diye yazmış.Denedim başka bir destek yorum olunca.Sonrasında cin padişahı çağırma duasıymış.Ne olduğunu şaşırdım.

Uzun süre çekmiştim bir dönem. Birkaç gündür bilgilerimi toparlamaya çalışıyorum ama o kadar derin bir esma ki tam anlamıyla anlatacak güç yok bende. Şunu söyleyebilirim hangi esmalarla kombinasyon yaptığınızda önemlidir çünkü etkileri üzerinde fark yaratır. Ben ya habir ya batın ya zahir şeklinde sayısız çekiyordum çalışırken. Ya evvel ya ahir ya batın ya zahir şeklinde de çekilebiliyor.
İlk etki rüyalarımızdan başlıyor. İnanılmaz net ve farkında olarak Rüya görüyorsunuz. Batın aleme açılan kapı rüyadan başlar. Suret manaya tabi olur onun içindir ki kötü insanları temsil ettiği hayvan formunda görürüz rüyalarımızda. Maddi bedenimizle geçemediğimiz alemlere geçebiliriz ya da yüksek alemlerle iletişime kurabiliriz ama tabi sadece zikirle olur mu bilemiyorum ruhu da temiz tutmaya da çalışmamız lazım. Ben gece namazımı da kılmaya çalışıyordum. Bu esmayı çekmek gece bir ormana dalmak gibi hem merak ediyorsun hem korkuyorsun çünkü asla bitmeyen bir haz sunuyor. sürekli bir keşfetme arzusu vardı bende. Aslında hiç bilmediğimiz aklımıza bile gelmeyecek öyle şeyler var ki şu alemde neyse. Hala aklıma geldikçe çektiğim çok sevdiğim bir esmadır. Mesajın üzerinden biraz zaman geçmiş umarım mesajımı görürsün.

Geri