Ekim ayinda gökyüzü

  • Konbuyu başlatan angeldream
  • Başlangıç tarihi
A

angeldream

Yeniayın getirdiği taptaze enerjilerle dolu bir haftadayız. Yeniaylar başlangıçlara, yeniliklere, fırsatlara işaret ederler. Bu demektir ki, yeni adımlar atmak için çok uygun günlerdeyiz. Pek tabii ki geri hareket etmekte olan Merkür’ü de hesaba katmalıyızEkim’in ilk günlerine Mars’ın Plüton’a olumlu bakış açısıyla başlıyoruz. Gücümüzü rahatlıkla kullanabileceğimiz bu günler, radikal değişimler için kendimizi çok hazır hissedebiliriz. Patronlardan, yöneticilerden, güçlü kişilerden gelen destekler önem kazanacaktır. Herkesin birbirinin gücününü sınamaya çalışması olumlu gelişmeleri doğuracak, verilecek mücadelenin sonuçları tatmin edeci olacaktır. Kazanma arzumuzun artacağı bir dönem. İsteklerimizi değiştirecek güçlü kişiler veya olaylarla karşılaşabiliriz.
Hemen arkasından ayın 5’inde Venüs’ün Jüpiter’le olumlu açısı ilişkilerimizde büyük bir rahatlama sağlayacaktır. İyimser duygular içinde sevgimizi daha kolay sunabileceğiz. Bize bazı fırsatların kapıları açılacak. Bugün finans konularını da iyi değerlendirmemiz gerekmektedir. Aynı gün, Terazi burcunda ilerlemesini bitirerek Akrep burcuna geçecek olan Mars, azimli, sabırlı ve kararlı olmamızı kolaylaştıracaktır. Sosyal ortamlardaki hareketliliğimiz ve rahat iletişim kurma arzumuz yerini temkinli tepkilere bırakacak, güvenliğimizi korumak adına gizliliğimiz önem kazanacaktır. İlgimizi çeken konulara yaklaşımımız daha tutkulu olacaktır. Kasım’ın ortasına kadar gücümüzü ve hırsımızı daha çok kullanma ihtiyacı duyacağız.
Ayın 6 ve 7’sinde Güneş’in Merkür’le birleşerek Jüpiter’e zor açıyla bakması bizim de işimizi güçleştirecektir. Olayları abartmamalı, sözlerimize gereken özeni göstermeye dikkat etmeliyiz. Merkür’ün hala geri gidiyor olması yapacağımız önemli yazışma ve sözleşmelerde azami dikkati göstermemiz gerektiğini vurguluyor. İnançlarla, hukukla, yabancılarla ilgili konular dikkat çekecektir. Beklentilerin artması, ayrıntılarla uğraşılması şartları zorlaştırabilir.
Aynı günler Venüs’ün Satürn’le olumlu açısı bize destek olacaktır. Karşılaşacağımız aksilikleri soğukkanlılıkla karşılayarak, çözüm getirebileceğiz. Büyüklerden ve otoritelerden alınacak destek de işimizi oldukça kolaylaştıracaktır.
Ayın 10’unda Venüs’ün Uranüs’le olumlu açı yapıyor. Yaşanacak sürpriz ilişkiler hayatımıza heyecan katacaktır. Finans konularında da ilginç gelişmelere hazırlı olmalıyız. Ancak hemen ertesi gün,11 Ekim’de Venüs Neptün’le zor açı yapıyor. Kafamızı karıştıracak olayların, bu sürpriz gelişmeleri tersine çevirmesine müsaade etmemeliyiz. Yanılgılara karşı dikkatli olmalıyız. Hayalkırıklıkları bizi üzebilir.
Ayın 14’ünde Güneş’in Neptün’le olumlu açısı bizi güzel hayaller kurmaya itecektir. Hassasiyetimizi yükselterek, yardım etme duygumuzu tetikleyecektir. Yaratıcılığımızın arttığı bu dönem güzel işler ortaya koyma fırsatını kaçırmamalıyız. Aynı günün gecesi, Güneş Neptün irtibatı devam ederken, saat 23: 03’de 21 derece Koç burcunda Dolunay meydana geliyor. Sezgiler iyice kuvvetleniyor. Duygusal hassasiyetimizin artmasıyla kendimizi fedakarca paylaşım arzuları içinde bulabiliriz. İçimize yönelmeli ve farkındalığımızı arttırmaya çalışmalıyız. Bu Dolunay’la birlikte, 29 Eylül Pazartesi günü Terazi burcunda meydana gelen Yeniay döneminde başlatmış olduğumuz işlerin gidişatı, olumlu veya olumsuz, artık belirleniyor. Bunları bitirme, ya da devam etme kararı alabiliriz. Yani artık önümüzü daha rahat görebileceğiz.
16 Ekim’de, 24 Eylül’den beri geri gitmekte olan Merkür düz hareketine başlıyor. Gecikmeler, aksilikler, ilişkilerde yaşanan sorunlar geride kalıyor. Uzlaşmaya ve barışa yönelik konuşmalarımızı artık daha rahat yapabilecek, diplomatik davranmakta zorlanmayacağız. Sanat ve estetikle ilgili konulara odaklanmamız kolaylaşacak.
19 Ekim Pazar günü Venüs Yay burcuna geçiyor. Bu günden itibaren, temkinli ilişkiler yerini daha sıcak ve heyecanlı birlikteliklere bırakıyor. Bu dönem sahiplenici olmaktan vazgeçip, daha özgür ve bilgi paylaşımında bulunacağımız ilişkiler kurma ihtiyacında olacağız. Değişik yerlere yapacağımız seyahatler, öğreneceğimiz yeni kültürler, felsefi konular bizi mutlu edecektir.
Ayın 21’inde Güneş Plüton’la uyumlu açı içine giriyor. Güçlü ve etkileyici kişilerin, patronların çok göz önünde olacağı bir gün. Onlarla ilgili önemli ve gizli olayların açığa çıkmasını bekleyebiliriz. Kendimiz için de köklü değişimlerin belirleneceği bir gün. Karşılaşacağımız olaylar sonrası artık eskisi gibi olmadığımızı farkedeceğiz.
24 Ekim Cuma günü Güneş’in de Akrep burcuna geçmesiyle, bu burcun etkileri iyice belirginleşiyor. Sezgilerimizin kuvvetlenmesiyle, duygusal açıdan kendimizi güvende hissedeceğimiz ortamlarda bulunmayı daha çok tercih edeceğiz.
26 Ekim’de Merkür düz hareketine geçtikten sonra tekrar Jüpiter’le zor açı yapıyor. Yine sözlerimize dikkat etmemiz gereken bir gün. Gerçeklerden uzaklaşarak, abartmamaya dikkat etmeliyiz.
29 Ekim Salı günü ise Akrep burcunda meydana gelecek Yeniay mücadele gücümüzü artırarak, bizi daha kararlı bir şekilde hedeflerimize yöneltecek yeni adımlar atmaya itecektir. Bu günler daha çok girişken ve canlı olacağız ve yeni başlangıçlar yapma arzumuz iyice çoğalacaktır. Aynı gün Mars’ın Jüpiter’le iyi bakış acısında olması bizi fırsatlara açık hale getirecektir. Şansımızı kullanmak için tetikte olmalıyız. Fırsatlar çabuk gelip gider. Yeniay’da oluşan bu olumlu etki bize coşku ve heyecan katacaktır. Olumlu sonuçlar getirecek işleri başlatmamızı kolaylaştıracaktır. Enerjimiz rahatlıkla açığa çıkıyor.
Ayın 30’unda Merkür’ün Neptün’le olumlu açısı konuşmalarımıza romantizm katacaktır. Sevdiklerinize şiir yazabilir, güzel sözler söyleyebilirsiniz.
Ayın son gününü güzel bir açıyla bitiriyoruz. Mars Satürn’e olumlu bakıyor. Olaylara daha gerçekçi yaklaşabileceğimiz bir gün. Bize dirayet veriyor, sorumluluklarımızı rahatlıkla yerine getirebiliyoruz ve yeni sorumluluklar almamız kolaylaşıyor.
 
Üst