S
Schwarzenegger
yaratıcının hayata geçirmek istediği belli şeyleri gerçekleştirmek için varlığa ihtiyacı var mıdır ki?İnsanların ve yaratıcının.
yaratıcının hayata geçirmek istediği belli şeyleri gerçekleştirmek için varlığa ihtiyacı var mıdır ki?İnsanların ve yaratıcının.
Yaratıcı mukkemel bir sistem yaratmış. Varlıklar da sistemin bir parçası.yaratıcının hayata geçirmek istediği belli şeyleri gerçekleştirmek için varlığa ihtiyacı var mıdır ki?
Varlıklar da tekamül ediyor diyebiliriz o zamanYaratıcı mukkemel bir sistem yaratmış. Varlıklar da sistemin bir parçası.
O mantıkta gidecek olsak yaratıcının hiç bir şeye gerek yok. Bizi niye yarattı o halde?![]()
Diyebiliriz.Varlıklar da tekamül ediyor diyebiliriz o zaman
Yaratıcının hedefi sizce nedir sevgili @Absoluta Virtute ?Diyebiliriz.
Benim inancıma göre yaratıcının hedefi tekamül değil. Öyle olsa, bizi zaten kusursuz yaratirdi. Biz Onun eseriyiz ve bayağı kusurluyuz.
Enerji hasadı.Yaratıcının hedefi sizce nedir sevgili @Absoluta Virtute ?
Yani şöyle mi; herkesi enerjisel olarak bir dinamo şeklinde yaratan Yaratıcı görüşü.Ya da şuna benzetsek nasıl olur hocam .Bir iş insanının belli miktar parayı ortaya koyup kendine sürekli para akışı sağlaması gibi ?Enerji hasadı.
Ben sık dünyayı süt çiftliğine benzetiyorum. Benim gözlemlediğim buydu.
Enerji çok da insanlar o enerjiyi kendisinden geçirip, frekansı değiştiriyor.Yani şöyle mi; herkesi enerjisel olarak bir dinamo şeklinde yaratan Yaratıcı görüşü.Ya da şuna benzetsek nasıl olur hocam .Bir iş insanının belli miktar parayı ortaya koyup kendine sürekli para akışı sağlaması gibi ?
O zaman yaratıcının asıl bizden istediği frekansı değişime uğramış enerji,doğru mu anladımEnerji çok da insanlar o enerjiyi kendisinden geçirip, frekansı değiştiriyor.
Sevgili @Absoluta Virtute anunakiler hakkında fikrinizi merak ediyorum.uzaydan gelen Tanrı modeliyle ile ilgili fikriniz nedirDiyebiliriz.
Benim inancıma göre yaratıcının hedefi tekamül değil. Öyle olsa, bizi zaten kusursuz yaratirdi. Biz Onun eseriyiz ve bayağı kusurluyuz.