"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Efsanevi hayvanlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Hiç gören var mı aranızda?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan KaraHan9
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Efsanevi midir , bilemem fakat ;
Sivas/ Kangal /Sultanpınar köyünde cüce varlıklar görmüştük ailecek. İnsana benzer ama 60 cm civarı ve kilolulardı uzun bir süre oldukları yerde hareketsiz durduktan sonra ise kaçtılar.

Okyanusların derinlerinde kimbilir neler yaşıyordur? Mesela son günlerde megalodon (yunanca;büyük diş) diye balinadan bile büyük bir köpekbalığı görüldüğü söyleniyor. Hatta onunla ilgili bir araştırma izledim tv. de.

Sivas tarafında bende çok duydum cüce dir keçi başlı bilmemne ayaklı hayvanımsılar yakon ahbaplarımdan bizzat gördüğünü anlatanlar oldu ne derece doğru bilemem fakar hayvandan ziyade varlık yada o türevde birşey olduğuna inanıyorum

Her konuda oldugu gıbı bundada mantık en buyuk servetlerden bırısı diye dusunuyorum. Mesela bir böcek dusunelım ama nesli tukenmekte olan bir böcek. bizim için normal görunen, baktıgımız zaman bizde saskınlık olusturmayan bir kara böcek. nesli tukendi varsayımıyla yola cıkalım. bundan 50 sene sonra (minimum) yasayacak olan ınsanlar o böcegın ne oldugunu bılmeyecekler değil mi ? hatta söyleyenlerede belki inanmayacaklar. kullandıgım örnegı bıraz kucuk oynadım ama ne demek ıstedım aşikar.
dünya var oldugundan berı nıce varlıkların nesli tukendı ? neden bunlardan biride çift baslı devasa yılanlar olmasın -_-

Dedem çok iyi bir avcıdır. Onun başından böyle bir hadise geçmiş. Bir gece ormanda av için 2 arkadaşıyla beraber gezerken büyük tek bir gözün onları izlediğini farketmişler içlerinden biri panik yapıp elindeki ışığı ona doğrultmuş o sırada öyle bir çığlık atmışki o varlık dedem ve arkadaşları sesten yerin titrediğini söylüyorlar aynı zamanda o ses 2.5-3 km uzaklıktaki köyden bile duyulmuş haftalarca aramışlar o varlığı ama hiç bir iz bulamamışlar.

valla ne yalan söyleyim benim cinler cinliyalar arttı iyice oturup konusuyoz o derece serenest,pinokyo,cadılar gerçek dedilr ama cadılar dışındakini görmedim elleri cok uzun kazan karıştırmak için uzun oluyo

Bir kaç kez cin olduğunu düşündüğüm varlıklar gördüm uykudan kalkıp gördüğüm varlıklardı ve çoğunlukla hep ışığı açınca kayboluyorlardı . Hocayada gittim yedikez yazılı bir kağıdın içinden geçtim ve uzerimde taşıdım rahatsız oldum sonra ve o kağıtdan kurtuldum . Ancak en net çocukken gördüğüm parıldayan adamı hatırlıyorum.

Bazı varlıklar ormanların öyle derinlerinde yaşarlar ki, yaşadıkları yerlere en vahşi yırtıcılar dahi yaklaşamaz. Gayet basit aslında..

Bu da onlardan olabilir mi ?

[h=2]İngilizler bir balıkçı tarafından çekildiği belirtilen bir fotoğrafın gerçek olup olmadığını tartışıyor. Fotoğrafta dev bir yengecin bulunduğu belirtiliyor.[/h]

Çiftlik üretimi yapılacak kadar çok ise, imparator gözdesi ise illa ki bir kemik, bir fosil vs. bulunurdu. Dünyanın hiçbir yerinde unicorn kanıtı yok. Eğer bu atlar imparatorluk tarafından üretilebiliyor idiyse illa ortaya somut kanıt çıkardı diye düşünüyorum.

var gibi , isviçre basel kentindeki hayvanat bahçesinde kendi gözlerimle gördüm boynuzunu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri