"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

ebced değerini bulamıyorum yardım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cheen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cheen

Kayıtlı Üye
arkadaşlar bi ismin ebced değerini hesaplayamıyorum ve hiç bi yerde bulamadım yardım edebilecek biri varsa sevinrim

sn.cheen ebced değerleri hesaplamak için o kelimeyi(yada ismi)arapça olarak harflerine ayırmak ve sonradanda şin,batşin gibi ekler getirmek(şer yada hayır)gerekir...yani ebcedi yapmakla iş bitmiyor ne yazık ki...ebcedi sorduğunuza göre büyük ihtimal vefk yapacaksınız...aşağıya ebced değerlerini yazıyorum...

Uploaded with ImageShack.us

tsk edewrim cevabın için vefk yapmak için deil ama ebced değeri kadar okunacak bi dua oldugunu duydum ama ismin degerini hesaplayamıyorum sana özelden yazarsam hesaplayabilir misin :S

Bunun için o kelimenin arapça harflerini ayırman ve ebcedini bulabilirsiniz.harflere sözlükten bakabilirsiniz...

Ebced hesabını bilerek anlamını çıkartarak yapın şakaya gelmez:( ALLAH KORUSUN ters tepki yapar.

Amma konuyu uzanmışsınız ya ismi hesaplayıp verelim. özelden bilgi almakta ne oluyor. Aman kimse öğrenmesin zaten bilgiyi saklayalım.

Anne ismi ve ismi bir arada vermeyin, soy isim vermeyin, anne kızlık soy isim vermeyin onun duşunda isimleri güvenle paylaşabilirsiniz bir şey olmaz.

Geri