fako
Kayıtlı Üye
yine aynı sorun gözlerim kapattığımda gözlerim açıkmış gibi her şeyi görüyorum hareket eden sineği gözlerim kapalı yürürken bile önümü görüyorum yani zihnimdeki hallerini hatırlamıyorum mekanın sadece gri tonlarda ve gölgelendirilmiş bir şekilde görüyorum mekanı gece uyurken devamlı kapatıyorum ve odayı görebiliyorum çok ürkütücü bu işten korkuyorum ancak o kadar yorulacamki farkında olmadan uyukuya dalacam başka türlü hadi yatayımda uykum gelir diye bi şansım yok iki ay civarı oluyo bu olayların sürmesi daha öncede konu açmıştım ama pek yardım alamadım bu özellikle yoksa resmen lanetmi bedduamı belli değil acaba birinden bedduamı yedim ilk başta çok güzeldi sonra zehir etti her şeyimi ve bunun üstüne son iki haftadır aşırı öfkeliyim yani biri merhaba desin ama böyle ses tonu gülme tonunda olsun o anda ne gülüyorsun diye bir anda şiddete girişen bir insan oldum bir haftada hayatım çıkmaza sürüklendi her şey berbat ilerliyo kavga etmediğim insan kalmadı nerdeyse nasıl kurtulurum bu öfkeden ve bu etrafı görebilme işinden