"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Duvardaki yazi ne anlama gelior

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Kader33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kader33

Banlı Kullanıcı
slm arkadaslar cuma sabahi ben yari hayal yari gercek uyandim ve duvarda kirmizi bir yazi yaziyordu okuyamadan kayboldu gitti... ayrica bu ilk defa degildi bi ara öncede uyandimda duvarda arapca yazi gördüm ve yukariya dogru yükselip kayboldu...

Acaba sizce bi anlami varmi bu yazinin? acaba bi uyarimiydi?

koskoca evrende milyonlarca uzaylı türü , milyonlarca dil var ve onlarında büyücüleri var onlarda onlara büyü yapıldığında rüyalarında uzaylı harfleri mi görüyor.

o gördüğün duvar yazısı beyninin oyunu veya bir varlık sana gösteriyor olabilir. belki büyü de yapılmıştır.
seçenek çok :D

duvar mı var yazı mı var:) burda düşünüp resim neden açılmadı diyorum......kusura bakmayın ama gece gece güldürdünüz beni ya :)
sahi siz ne gördünüz? :))))

Acaba sizce bi anlami varmi bu yazinin? acaba bi uyarimiydi?

Uyarı olsaydı ne yazdığını okur ve anlardın.
Eğer gerçekten uyarı ise zaten yeniden gelir. Gerçek uyarılar sen uyarıyı idrak edene kadar peşini bırakmaz merak etme.

ayrica bu ilk defa degildi bi ara öncede uyandimda duvarda arapca yazi gördüm ve yukariya dogru yükselip kayboldu..

Bence biraz da sen kendini toparla.
Ya izlediğin hint filmini biterkenki cast akışında yakaladın, ya da evren sana mesaj göndere göndere artık hangi dilde anlatacağını şaşırdı.

Herşeyin bi manası olmaz sıradan bir rüya yada hayal

Geri