Alice amundsen
Kayıtlı Üye
Selamlar
Düşünce yapınızın hayatınızda ve ya kendinizde nasıl etkilerinizi görüyor yada göremiyorsunuz

Düşünce yapınızın hayatınızda ve ya kendinizde nasıl etkilerinizi görüyor yada göremiyorsunuz
Sinirliyken, sanki ertrafimda herkes beni daha da sinir etmeye çalışıyor. Acele ederken, elim ayağım birbirine dolanır, mutlaka geç kalırım. Sakin ve huzurluyken herşey yolunda ilerler.Selamlar
Evet bende olumsuz düşünen karamsar ,kusur bulucu insanları sevmiyorum uzak duruyorum onlardan.. hayattan zevk alabilen insanları çok seviyorum küçük şeylerden mutlu olabilenleri çünkü beraber olduğumuz insanlar psikolojinmizi belirleyebiliyor, davranışlarımızı hatta geleceğimizi bile..Bu düşünce yapısı dediğimiz şey bizim karakterimizi oluşturuyor gıyabında.....belli insanlar var tecrübelerle onlardan başıma ne gelecek biliyorum ve onlara karşı artık düşünce yapımı değiştirdim ve gerçekten artık daha mutluyum zarar görmüyorum
Aynısını ben de yaşadım. Ben kendi düşünce yapısını değiştirince bazı insanlar hayatımdan yok oldu.belli insanlar var tecrübelerle onlardan başıma ne gelecek biliyorum ve onlara karşı artık düşünce yapımı değiştirdim ve gerçekten artık daha mutluyum zarar görmüyorum
Evet, kendi karakterini değiştirmek çok zor. Ama imkansız değil.Yıllar davranışlarimizi ve tepkilerimizi de rutinlemez mi ?
Bakış açısını değiştirerek. Akillanarak. Evrim geçirerek.Ağladığımiz şeye bu sefer de gülsek belkide öncekine bir kıyas koyabiliriz de, nasıl gulecegiz?
Son kısımda devrim nedir ve nasıl yapılırın cevabı.Evet, kendi karakterini değiştirmek çok zor. Ama imkansız değil.
Bakış açısını değiştirerek. Akillanarak. Evrim geçirerek.
Şimdi ve şu andaki zamanda bulunarak. Kendi tepkileri gözlemleyerek. Ve yaptımız her tepkinin, her davranışın analizini yaparak.
Anlamadım. Agladığımız şeylere nasıl gulecegiz sorusunun cevabı.Son kısımda devrim nedir ve nasıl yapılırın cevabı.
Kafada sabitlenmis kabullenilmis bir şeyi degistirmek mümkün gibi bahsetmissiniz. Çokta güzel söylüyorsunuz ama beyin nakli dışında bir çare göremiyorum fikrinize. Agladigim bir şeye sonsuza dek ağlayarak tepki veririm çünkü. Değişimler kişinin de garipsedigi sorguladigi şeyler üzerine gerceklesmez mi ?Anlamadım. Agladığımız şeylere nasıl gulecegiz sorusunun cevabı.
Evet karakterimiz de ve düşünce yapısında devrim yaparak.
Siz başka birşey mi sordunuz ve ben yanlış mı anladım?
Evet, zaten belli bir durumda ağlamak mantıklı ise, neden değiştirme ihtiyacı duyalım ki?Değişimler kişinin de garipsedigi sorguladigi şeyler üzerine gerceklesmez mi ?