öldürüldüm
Kayıtlı Üye
zihninde seninle beraber gözlerini kullanan,yani senin gözleri ortak kullandığın düşmüş melek ve ya cinler olabilir ama senin kan olarak düşmüş bir meleğin ya da cinlerin kanını taşıdığın mevzu bir yönü yok
Çok teşekkür ederim fakat kaynak rica edecektim sizden mümkün müdür?zihninde seninle beraber gözlerini kullanan,yani senin gözleri ortak kullandığın düşmüş melek ve ya cinler olabilir ama senin kan olarak düşmüş bir meleğin ya da cinlerin kanını taşıdığın mevzu bir yönü yok
Çok teşekkür ederim fakat kaynak rica edecektim sizden mümkün müdür
Kabala info yazılarından çıkardım bu yorumu dilersen oku dilemezsen okumaÇok teşekkür ederim fakat kaynak rica edecektim sizden mümkün müdür?
Çıkışmanı anlamsız buldum açıkçası size kötü veya kırıcı bir ithamda bulunduğumu görmüyorum,teşekkürler.Kabala info yazılarından çıkardım bu yorumu dilersen oku dilemezsen okuma
İnsan ve cinlerle ortak kullanımı var beynin yani gözün mistik dünyalar böyle idare ediliyor sevgili kardeşim crepusculo makale olup olmadığını kastediyorsan direk sözüme göre yoktur dengeli bir ışığınız olsun grş
Tamamdır kendinize iyi bakın iyi geceler"dilersen oku dilemezsen okuma" çıkışma değildir,tavrım yanlış anlaşılmasın.
Madde planda var olmayan dünya dışı formlara insani vasıflar yüklemek “kanı olması, gözü olması “ ve bunun gibi ... doğru bir düşünce şekli olmayabilir. İsterseniz bu açıdan yeniden düşünün.Huzurla kalın. İyi günler.Düşmüş Melek kanı taşıdığına inananlar var mı? Ya da gerçekten taşıyan. Eğer böyleyseniz bunu nasıl anladınız neler yaşadınız anlatır mısınız lütfen![]()
Teşekkür ederim,herhangi bir düşünce şekli belirtmedim bilgi alışverişi için açmış olduğum bir konuydu.Sevgi ve ışıkla.Madde planda var olmayan dünya dışı formlara insani vasıflar yüklemek “kanı olması, gözü olması “ ve bunun gibi ... doğru bir düşünce şekli olmayabilir. İsterseniz bu açıdan yeniden düşünün.Huzurla kalın. İyi günler.
Devlerin altıparmaklı olduğu iddiası vardır eskiden beri,hatta Afganistanda Amerikan askerlerinin 6 parmaklı,kızıl saçlı bir dev öldürdüğü iddiası bile gündeme gelmişti bir ara6 parmak olayını tam olarak anlamadım nasıl yani anlatır mısınız dikkatimi çok çekti
Düşmüş melek diye birşey yok ki onların nefisleri yok Nurdan varlıklardır günah işlemezler. Yaratıcının emrinden asla çıkmazlar bunun için var olmuşlardır.Düşen varlıklar insan ve cin ırklarıdır.Düşmüş Melek kanı taşıdığına inananlar var mı? Ya da gerçekten taşıyan. Eğer böyleyseniz bunu nasıl anladınız neler yaşadınız anlatır mısınız lütfen![]()
Müsait olduğumda bu konuyla ilgili, 4 dini baz alarak olan bilgilerden, el yazmalarından ve mitlerden bahsedeceğim. Kan taşıma olayını da açıklarım. Bir daha siteye ne zaman girerim bilmediğim için en son yorum yaptıklarımda kalsın buDüşmüş Melek kanı taşıdığına inananlar var mı?
Kur'an a göre İnsan=Adem ile Havva ve Cin=İblis, cennetten düşen varlıklar. Meleklerde ise Allah'a isyan olmadığı için öyle bir durum söz konusu olamayacağına inanıyorum ben de.Düşmüş melek diye birşey yok ki onların nefisleri yok Nurdan varlıklardır günah işlemezler. Yaratıcının emrinden asla çıkmazlar bunun için var olmuşlardır.Düşen varlıklar insan ve cin ırklarıdır.
Benzetmelerinizi yersiz buldum. Melekler bir varlık ırkı, hatta farklı bir yaşam formu.Sürgün edilmiş bir Kral artık kral mıdır ? E değildir işte. Ne tahtı, ne ülkesi, ne iktidarı , ne asaleti ne sözünün geçerliliği kalmıştır geriye.
Devrilmiş bir komutan, komutan mıdır ? Belki de Kafasına çuval geçirilmiş ve itibarı iki paralık edilmiş bir haldedir.
Melek=melikBenzetmelerinizi yersiz buldum. Melekler bir varlık ırkı, hatta farklı bir yaşam formu.
Şimdi Tarzan hikâyesi var. Tarzan maymunların arasına düşmüş. O bir maymun muydu?
Maugli hikayesi var. Kurtlarla büyüyen çocuk. O bir kurt muydu?
Melek olarak yaratılmış Satanail, siz ona ne derseniz deyin, özü değişmez.
Buna katılırım.Aslında Melek kanı gibi şeyler konudaki arkadaşımızın dediği gibi yok.Melek Nurdan yaratılmıştır ve Nurun bir kanı olmaz.
Benzetmelerinizi yersiz buldum. Melekler bir varlık ırkı, hatta farklı bir yaşam formu.
Şimdi Tarzan hikâyesi var. Tarzan maymunların arasına düşmüş. O bir maymun muydu?
Maugli hikayesi var. Kurtlarla büyüyen çocuk. O bir kurt muydu?