düşmanı öldüren tılsım.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan peril
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

peril

Kayıtlı Üye

Perilcim kaynağın nedir? Yani bu tılsım sana pat diye vahiyle gelmediyse kaynağını verirsen bir inceleyeyim . Okuması ve zamanı da gerekli.

yaaaa arkadaslar bu tılsımın örnegi sadece ben bunu tanıyın die koydum eksiktir bir insanı öldürmenizi isteyemem ben kötülük yapmam sadece eger karsınıza eksiksiz hali cıkarsa ve bu tılsım oldugunu iddaa eden olursa tanıyın diye:D

Düşmanım yok olsa da süründürmek varken asla öldürmeyi düşünmem bile zaten.
Kimseyi öldürecek değilim sadece kaynağını soruyorum cicim.

tamam o zaman bir arkadasım yollamıstı bu tılsım diye ama tam bilgi vermedi o zaman bende ondan tam bilgi alır size sunarım:D:D:D

O arkadaşın tahmin ettiğim kişi sanırım değil mi Peril? Böyle absürd şeylerle olsa olsa o uğraşır çünkü...O arkadaşına de ki Punky Ablan sana selam söyledi ve bu tılsımdan ancak kese kağıdı olur diyede ekledi:)

bir kişiyi silahla değilde tılsımla öldürünce insanın vicdanı rahat mı oluyor acaba nasıl bir şey bu resmen cinayet . Bence bu tılsımın ayrıntılarını çözmeye çalışacağınıza çekin vurun adamı daha mertce hem çokda zaman harcamamış kafa yormamış olursunuz.Cevabım hiçbirinize değil arkadaşlar kimse alınmasın tamamen şahsi fikrim.

sana katılıyorum şaman..
bunlar zaten bu kadar basit değil ve herkesin ,daha doğrusu her önüne gelen kişinin yapabileceği şeyler değil..
insan güçle doğar;sonradan o gücü kazanmaz;)

şaman büyü yoluyla birini öldürebilecek kişinin katil ruhlu olduğunu büyü olmadan da normal şartlarla yani fiziki kurallarla (bıcak silah zehir vsvs) yapabilecek biridir demek istiyor. majikal gücü değil. katillik durumundan bahsedilyor

Geri