Müsfer
Kayıtlı Üye
Ya kahhar inanılmaz güçlü bir esmadır çalıstırabilmek için bir kaç yolu vardır ya kahhar ebced degeri 311 dir bu.sayıya mesela karşı tarafın isminin ebced degeri eklenir örnek 230Okuduğum gece çok iyi hissettim ferahladım ama sabah kusma ve baş ağrısı yaşadım sonraki günler birşey olmadı şükür. Bana çok büyük bir felaket yaşattı o insan. Yüzde 99.9 Luk haklı olduğum bir konuda kahhar okudum. 1 puanı şurdan kırıyorum açıklayım; Bu kişi benden şüphelendiği için ama aslında şüphesi yersiz olduğu için bana bir kötülük yaptı. Burada şüphelendiği için o kişinin çok ufak bir masumiyet payı var. Kafasında kuran pislik bir insan. Yatsı namazından sonra gece yarısı abdestli bir şekilde kıbleye dönerek sayısına göre okudum. Acaba bana yaşattığından daha kötü birşey başına geldiyse beni etkilemiş olmasın çok hassas bir insanım çünkü. Neden sabah kusma ve baş ağrısı yaşadım sizce bir fikriniz var mı?
311 +230=541 sayısını buluyoruz
5+4+1=10 gece boyunca ( negatif çalışmalar daha verimli olur ) bu çalışmayı uygulamalısınız
Mesela ben ya kahhar olarak çekmem
Ya kahharü şeytanül cami olarak çekerim ve esmalara benim kendime göre yaptığım güclendiriciler ne kadar fazla ise okuması ve ağırlığı da fazlalaşır ya kahhar tek başına 311 iken güçlendirici ler kullanıldığı için sayı fazla çıkmakta dır
Sonuç ise muazzamdır 300 500 adet normal esma çekmekten se doğru esmayı 1000 1500 çek zaten ilk günden enerjiyi hissedersin hangi çalışma olursa olsun ne niyetle yapıyorsanız yapın o enerjiyi değişimi negatif pozitif farketmez kişi hissedemiyor sa bir yerler de hata vardır okuma da hata çalışmalar da evde yalnız olmak doğru esma ile doğru tütsü oda da ışık olmaması gaz lambası ( bazı cin kabilesinin sevdigi kokudur) mum bunlar yok ise en baştaki hazırlık aşamasın da hata yapmaya başlamışsınız dır .
Tecrübem ve duyduklarım dan sonra size şu kadarını söyleyebilirim ölene kadar birisine lanet okuyun bakın ölene kadar diyorum fakat ne olursa olsun ya kahhar esması nı okumayın arkadaşlar
Ya Kahir! Kahharte el-eşyae bi kudretike, ve kullu
cebbariyn mutekebbir duneke, ve nasiyetun bi yedike, ve
kullu vakıfun beyne yedeyke, ve hadiun ledeyke.
Ya Kahir! Kudretinle eşyayı kahrettin ve sana yüz
çeviren her cebbar ve mütekebbirin pençesi senin
elindedir, ve sen hepsine vakıfsın ve her aldatan seninle
aldanmıştır.