Yapılan bir haksızlığa karşı günlük ( ara ara çekemediğim zamanlarda olmuştu ama genel anlamda uyguladım) 145 defa Ya Müheymin esmasını çekmiştim 5-6 yıl önce.Bunu çekerken Rabbim bana yapılanı maduriyetimi gördün sana havale ederim bana bunu göster göstermesende Takdir İlahin diye dua ettiğimi biliyorum. Çektiğim esmadan mı kaynaklı yoksa enerjim başka yerden mi geeliyordu bilemiyorum hep içimde bi gün o bana yapılan haksızlık karşıma çıkacak ve o kişi bana muhtaç olacak diye.Aradan 2 yıl kadar süre geçti söylediğim insan aynı konu üzerinden benim kapıma ağlayarak geldi ve bana bildiğiniz muhtaçtı.Reddetsemde bi şekilde hayatı düzene girerdi evet ama bedellerini ağır öderdi. Merhametimden geliyor benim başıma ne geliyorsa belki ama vicdanım onu o şekilde bırakmaya el vermedi ve yardımcı oldum.Sonrasında da dile getirdim kendisine yaptığı haksızlığı medeni iki insan gibi konustuk.Allahtan bilincinde olan bi insandı ve kendini bilmez biri değildi.( o an için kendi çıkarlarına öyle geldiğinden haksızlık yapmıştı) Özür diledi ve haksızlık yaptığını bildi.Senin hakkını fedakarlığını ömrümün sonuna kadar ne unutum ne de ödeyebilirim dedi.( Unutmadı bari

işi bitince geri dönedebilirdi tabi onu da beklemedim değil )Şu an için halen iletişimim,görüşmem var. (O esmayı çektiğim dönemde de iletişimimiz kopuk değildi) Aradaki sorunlarla yüzleştikten sonra eğer cidden iki tarata insansa herşeyi yoluna koyabiliyorsun.Tabi bu herkesle olmuyor.İnsanına göre değişiyor.
Yani demem o ki ben bu esma için bi bedel ödemedim ama niyetimden kaynaklı ama hakkımdan kaynaklı.