"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Duruişiti

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan PATCH
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

PATCH

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar. Uzun süredir siteye girmiyorum çeşitli olaylardan dolayı. Herneyse şimdi asıl konuya gelelim benim başımdan duruişiti ile ilgili olaylar geçti ve ben bunlardan korkup psişik yeteneklerime ara verdim. Ama artık geliştirmem gerektiğini anladım. Ve siteye baktığımda hiç alıştırma bulamadım. Bileniniz varsa birkaç alıştırma söyleyebilir mi?
Sevgiler...
 
Tıpkı durugörü gibi, duruişiti de onunla ilişkili çakraları temzilediğimizde gelişir. Kulak çakraları başın içinde ,sağ ve sol kulakların yakınındadır. Onlar başın ortasına, içeri doğru otuz derecelik bir açıda bulunur, enerji frekansaları -durugörü yoluyla- menekşe kırmızı olarak görünür.

Kulak Çakralarını Temizlemenin Yöntemi

1.İki-üç kez çok derin nefes alın.

2.Kulaklarınızın hemen içinde bir menekşe-kırmızı disk imgeleyerek kulak çakralarınızı gözünüzde canlandırın yada hissedin. Bu disklerin içe ve yukarı doğru, otuz derecelik bir açıda bulunduklarını görün yada hissedin

3.Derin bir nefes daha alarak parlak-beyaz bir ışığın kulak çakralarınızın içini temizlediğini imgeleyin. Onları aynı anda yada sırayla temizleyebilirsiniz

4.Beyaz ışık çakraları içeriden ovalayarak temizlerken, içinizden meleklerinizden başınızı kuşatmalarını isteyin. Sonra meleklerin kulak çakralarınızda bulunan tüm acı verici anıları alıp götürmesine izin verin. Sizin onlara yardım etmeniz gerekmez, sadece yardım edilmeyi isteyin yeter. Aslında, bizim çabalarımız çoğunlukla onların yolunu kestiğinden, melekler sizin onlara yardım etmeye çalışmamanızı tercih ederler. Onun yerine, onlar sizin Tanrı'nın sesini işitmenizi engelleyen eski duyguları, düşünceleri ve anıları temizlerken sadece meleklerin şifalandırıcı gücüne açık olun.

5.Meleklerden ilahi rehberliği işitmekle ilgili her türlü korkunuzu temizlemelerini isteyin. Buna bir ses tarafından ürkütülme korkusu, Tanrı tarafından kontrol edilme korkusu ya da Tanrı'nın zamanını yada dikkatini hak etmediğiniz korkusu dahildir.

6.Derin bir nefes daha alarak, meleklerin kulak çakralarınızı sevgiyle ve çok parlak bir ışıkla aydınlattıklarını görün yada hissedin. Sonra, yardımlarından dolayı onlara teşekkür edin.
Kulak çakralarınızı temizledikten ve korkularınızdan kurtulduktan sonra, semavi alemden aldığınız duruişiti mesajlarında belirgin bir artış göreceksiniz. İlahi rehberliği egonuzun sesinden ayırt etmenize yardımcı olan tipik özellileri hatırlayın. Hatırlayacağınız gibi, gerçek rehberlik daima olumlu, yüceltici, tekrarlamalı ve sevencidr. Egonun sesi ise olumsuz, eleştirile, zorlayıcı ve kötümserdir.

Duruişitide kulakta çınlamalar, uğuldamalar yükseğe çıkınca olduğu gibi tıkanıp düzelmeler, radyo frekansı gibi cızırtılar duyabilirsiniz. Baskı hissedebilirsiniz yine. BUnlar başlangıç belirtileridir

Alıntıdır...
 
Teşekkür ederim. Ben bunları biliyorum. Ben sadece alıştırmalar istiyorum. Sitede olmadığı için bu konuyu açma gereğinde bulundum. Duruişiti işe ilgili alıştırma bilen varda bana ulaşsın. Lütfen.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst