mavigörü
Kayıtlı Üye
Arkadaşlar dün gece ilk kez durugörü yeteneğimi bu kadar ilerlettim. Normalde bununla ilgili özel bir çalisma ve cabalarim yoktur. ama gece oldugunda gözlerimi kapattigimda oluşan renkleri ve şekilleri yönetebiliyordum ve bu eglenceliydi. Icimde surekli farkli olma istegi olan biriyim. dun gece icimde buyuk bi enerji birikti biseylere yansitmam lazimdi. durugörü yapmam lazimdi. epeydir yapmiyordum. gözlerimi inanilmaz şekilde acmak istedim. boyle yapinca bi sure sonra odama odaklandim. kjrmizi rengin butun odami kapladigini hayal ettim. butun odam 3 duvari da kipkirmiziydi. sonra her yeri pespembe hayal ettim. yine oldu. insan simasi hayal ettim. cizgi film karakteri gibi de olsa bi sima belirtti zihnim. sonra dumanlar hayal ettim. odamin her yerinde kucuk capli dumanlar hareket ediyordu. sol ve sag ellerimi kullanarak firlatma hareketi yaptim.duman cikarttim ellerimden. işin epey eglence boyutunu yaşadim anliycaginiz. uyuyup ruya gordugumde de gokyuzunde ucuyordum. ruyami yonetip doyasiya uctum. istedigim yuksekligi bile ayarliyodum. ben bu yeteneklerimi geliştirmek istiyorum. önerebileceginiz kaynaklar ve fikirler var mi?