"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Durugörü (Vizyon) İnisiyasyonu 5. Grup 1. Çalışma 02/07/2011

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Elfangel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Elfangel

Kayıtlı Üye
Sevgili Arkadaşlar,

Sayın Urum'un yayınladığı çalışma takviminde belirtildiği gibi Durugörü (Vizyon) İnisiyasyonunun 5. grup çalışmaları başlıyor. Çalışma takvimine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Gizlimabet mayıs, haziran, temmuz inisiyasyon çalışma takvimi - Gizlimabet Parapsikoloji Platformu

Durugörü İnisiyasyonu ile ilgili bilgileri ise;
Durugörü (Vizyon) İnisiyasyonu Nedir? - Gizlimabet Parapsikoloji Platformu

konusunda bulabilirsiniz.

İnisiyasyonun ilk çalışması 02 Temmuz 2011 tarihinde saat 23:00'de yapılacaktır. Çalışmaya katılmak isteyen ve "rep puanı 400'ün üstünde olan" arkadaşlar sayın Urumhamatahayil'e isim, anne ismi ve doğum tarihlerini özel mesajla bildirebilirler. Özel mesaj başlığı olarak "Durugörü (Vizyon) İnisiyasyonu 5. Grup Çalışması Başvurusu" yazınız. Katılacak arkadaşlara sayın Urum özel mesajla bilgilendirme yapacaktır.

Hayırlı olsun, Urum'a teşekkürler..

Okumuştum ama şaşırdım. :) Alışmışım Dilberhala'ya atmaya. Bir an yanlışlıkla yazıldı zannettim. Pardon. :)

Ben 4.gruba katıldım ama çok aşırı faydalar gördüm mükemmel değişimler oldu bende o yüzden bunada katılmak istiyorum acaba uruma atıcağım mesajda 4.gruba katıldığımı belirtmem gerekirmi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri