Durugörü İle Geleceği Değiştirebilmek Mümkün mü ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BlackHawk04

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlarım :) benim zaman içinde durugörü sahibi olduğumu düşünelim, yeteneğimi kullanırken arkadaşımın 1 gün sonra araba çarpmasından dolayı öldü diyelim. Ertesi gün ben onun araba çarpıcağı yolu bildiğim için onu başka bir yoldan götürsem hayatını kurtarabilir miyim? Yoksa gelecek değiştirilemez mi?

Tesekkürler... :)

Durugörü ile geleceği görmek pek herkese nasip olan bir yeti değildir tarihte birçok kahin hikayeleri anlatılır kehanet olarak ama bunların çoğu yazının anlaşılmaz olması nedeniyle yoruma muhtaçtır veya gerçekleşmemiştir yazılanlar ise kahinin yazdığı yazı üzerinden kişilerin yorumlarından ibarettir sadece...

Hiç kimse geleceği göremez sadece tahmin eder. Geleceği gördüğünü iddia eden bir çok kaza kurbanı insan vardır yani geleceği görüp hazır mezarını kazan varmı bu dünyada..

Bazı insanlar geleceği gorur bilir sezer ben buna inanıyorum nitekim çok deneyimi gozlerimle gordum..
Olumun onune hiç bir şey geçemez bu ayrı tabi Yaratıcı bunu değiştirmez ise..
Onun dışında geleceği değiştirebilirsiniz eğer tabi inançlıysanız..
Ben nasıl yapıyorum anlatayım öncelikle dua ediyorum genelde hep kotu şeyler hissedip gorduğumde sonra bir koruma dairesi olusturuyorum ( zihnimde kişi kim ise beyaz halka içine alıyorum ) halkayı Yaratıcının adı ile başlayıp oluşturuyor sonra muhurluyorum.. Ve tabiki hepsi hafif atlatılıyor yada olmuyor...

Kehanetler geleceğe dair hep vardır.Sizin sorunuza kısaca cevap veriyim; ecel vakti değişmez.Bilinip engellense dair en kısa sürede başka bir ölüm şekli ortaya çıkar.

İyi forumlar :)

Merhaba arkadaşlarım :) benim zaman içinde durugörü sahibi olduğumu düşünelim, yeteneğimi kullanırken arkadaşımın 1 gün sonra araba çarpmasından dolayı öldü diyelim. Ertesi gün ben onun araba çarpıcağı yolu bildiğim için onu başka bir yoldan götürsem hayatını kurtarabilir miyim? Yoksa gelecek değiştirilemez mi?

Tesekkürler... :)
Değiştirilebilir ve değiştirilemez gelecekten bahsedebiliriz. Çünkü bazı durumlar var ki 100 kişi bile ne olacağını görse değişmiyor. Yani kısmen evet.

Şöyle diyeyim ölümden kaçamazsın er yada geç bulur seni.Bu yüzden o yolda kurtarsan bile baska bir yolda ecel gelir. :)

kaderinde duru görü olsaydı,kaderinde o kaza olmazdı.yada tersten söyleyelim kaderinde o kaza varsa , kaderinde durugörü olmadaığı için kaza var olacaktı.

Ben geldim bende birşey söyleyeyim mi. durugörüde geleceğimi görüyosun bilmiyorumda bence değiştirebilmek pek mantıklı değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri