"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

duru-görümü acaba ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan volkanc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

volkanc

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar. Ben sorumu şöyle anlatacağım; şimdi ben gece yatarken veya dinlenirken gözlerimi kapatırken vs. birden böyle bir karıncalanma oluyor gözümde, sanki televizyondaki gibi karıncalar geçiyor önümden. Sonra birden insan silüetleri görüyorum ama çok bulanık oluyor böyle, netleşmeye başlayınca korkuyorum ve içimi bir panik kaplıyor, gözlerimi hemen açıyorum. Daha sonra tekrar denediğimde olmuyor, 1-2 gün sonra oluyor. Acaba bu duru-görü müdür ?

Merhaba..Korkacak bir şey yok.Bu,durugörü'nün basit aşamasıdır.Bazı insanlarda bu yetenek kendiliğinden işler durumdadır.Bence görüntüler netleşmeye başladığı zaman gözlerinizi açmayınız..Devam ediniz.Hatta ilerletebilirsiniz.Örneğin imajinasyon çalışmalarına başlayabilirsiniz.Durugörü'nun temeli buna dayanır.Sevgilerimle..

Bende de aynı şeyler oluyor tıpatıp hem de ama ben de ne olduğunu bilmediğim için, hiç umursamadım şimdiye kadar. Bundan sonra devam ettirmeye çalışsam iyi olur herhalde.

Herkese iyi günler.Benim de bir sorum var.Yardım ederseniz çok sevinirim.Bazen gözlerimi kapattığımda o siyahlık sanki kabartma resim gibi kabarıyor ve çeşitli yerler insan silüetleri görüyorum.Acaba bu durugörü müdür.Teşekkürler.

Karanlıktır karanlığa fark varmıdır vardır :) Evet sevgili zedac sizin ki de durugörü başlangıcı :)

Merhaba..Korkacak bir şey yok.Bu,durugörü'nün basit aşamasıdır.Bazı insanlarda bu yetenek kendiliğinden işler durumdadır.Bence görüntüler netleşmeye başladığı zaman gözlerinizi açmayınız..Devam ediniz.Hatta ilerletebilirsiniz.Örneğin imajinasyon çalışmalarına başlayabilirsiniz.Durugörü'nun temeli buna dayanır.Sevgilerimle..

tanımadığınız insan silüetlerini görüyorsanız bunun anlamı ne peki ve çalışmaların sonucu nereye varır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri