Kont Dracula
Banlı Kullanıcı
Kan vermek için sıra bekliyorum. Ekg diye bir şey yaptırdı. Ayrıca mideme kamera sokacaklar.
kdksksksks bu gün öğrenemeyeceğiz sanırım.

Gecmis olsun. Herseyin bilimsel aciklamasi vardir. Tez zamanda iyilesmen dilegiyleKan vermek için sıra bekliyorum. Ekg diye bir şey yaptırdı. Ayrıca mideme kamera sokacaklar.kdksksksks bu gün öğrenemeyeceğiz sanırım.
Kesinlikle düzensiz.
Kan da acliginu doyurmuyor demek kiSenin kadar mutlu bir hasta daha var mıdır dünyada @Kont Dracula ?
Vampir olunca bünye meyve sebze kabul etmiyor haliyle. Sağlıksız beslenince durum çok vahim oluyor evet ama genel olarak var bu durum bende.Aburcubur, paketli hazır gıda tüketiminin fazla olması gibi alışkanlıklar varsa fena, doyurmadıkları gibi dahada acıktırıyor meretler. Bir de, açlık sinyalleri şaşıyor bir yerden sonra, üst üste yenilip, azcık aç kalınmaya fırsat verilmediğinde. Dinmeyen açlık hissi, midenin "doydum" deyişini beynin duymamasından kaynaklı birazda. Ben de yaşıyordum, asla doymuyor, sürekli buzdolabının önünde yatıyordum resmenÖğünlere bir düzen koyup, bedenimin sinyallerini dinleyince hepsi geçti. "Tıkınmayı" bırakıp beslenmeye başlayınca bitti dertler.
Ona doyulur mu? Nasıl leziz bir bilseniz.Kan da acliginu doyurmuyor demek ki
Espri tabii ki
Mutlu olduğumu nereden düşündün? Bir arkadaş için gelmiştim siteye o arkadaş vampirleri seviyordu. Ben de en güçlü vampirin adını koydum tüm olay bu.Senin kadar mutlu bir hasta daha var mıdır dünyada @Kont Dracula ?
Arkadaşlar mevzuyu çözdük, yoğun uğraşlar sonucu. Tüm hastahanenin el ele erip seferber olması ve yoğun çalışmaları sonucunda, hiç bir şeyimin olmadığına karar verildi. Sanırım sadece gastrit varmış onun için de ilaç yazdı. Nasıl diyeyim bir de büyük abdest testi yapacaklarmış. Diyabet falan yok temizim. Sanırım @STiNG44 haklı çıktı. Psikolojik olsa gerek. Bu da fazla düşünmemden kaynaklanıyordur diye tahmin ediyorum. Çok fazla düşününce haliyle açlığı da çok düşünüp derinlemesine yaşıyorum sanırım. Böyle olmayada bilir. Bilemedim, kararsızım. İnüsilinin detaylı testini yaptırmayı düşünüyorum. Ne dersiniz?