"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

dünyayı uzaydan canlı izleyin

Çok güzel, az önce baktım ama tuhaf bir şey oldu, kameranın tam ortasından yukarıya doğru miniminnacık bir haşere yürüdü geçti!!! İnanamadım, kendi bilgisayar ekranımı ovaladım durdum!!! Uzayda haşere ne arar ? Bu direkt bağlantı değil bence!

Çok güzel, az önce baktım ama tuhaf bir şey oldu, kameranın tam ortasından yukarıya doğru miniminnacık bir haşere yürüdü geçti!!! İnanamadım, kendi bilgisayar ekranımı ovaladım durdum!!! Uzayda haşere ne arar ? Bu direkt bağlantı değil bence!
bütün gün pc başında otur izle belki bir uzaylı gelip el sallar :))

Sakin ol. Ben gördüğümü söylüyorum. Aklıma gelen tek mantıklı açıklama, direk uydu üzerinden izlemiyoruz. Belki uydu görüntüsünü başka kamerayla aktarıyorlardır. İnanamadığım için pc ekranımı bile ovdum:) Ben de şok oldum görünce. Uyduda, oksijensiz ortamda minik haşereler nasıl yaşasın.

Sakin ol. Ben gördüğümü söylüyorum. Aklıma gelen tek mantıklı açıklama, direk uydu üzerinden izlemiyoruz. Belki uydu görüntüsünü başka kamerayla aktarıyorlardır. İnanamadığım için pc ekranımı bile ovdum:) Ben de şok oldum görünce. Uyduda, oksijensiz ortamda minik haşereler nasıl yaşasın.
Uzayda Ruslar'ın hamamböceği deneyleri meşhur. Daha doğrusu bütün uzay çalışmalarında standart bitki, böcek ve memeli canlı testleri yapılır. Kim bilir belki de gördüğünüz yaramaz kaçak bir denekti. Belki dediğiniz gibi bir başka aktarım kanalının kamerası önünden geçen bir böcek.
O uzay istasyonundaki kameranın havasız direk uzay boşluğu tehditlerine (-110 derece, basınç ve radyasyon etkileri) açık olmaması da bir seçenek ayrıca.

Böceği gördükten sonra oradaki sohbete de yazdım, biri cevap olarak ''odanı iyice temizle, hepsi bu'' gibi birşeyler yazmış, okuyunca çok güldüm ve söylemeden geçemeyeceğim keşke bizim sitede de itirazlar böyle hoş olsa :) yaklaşık 10 dk. sonra görüntü kesildi zaten, şimdi tekrar baktım, yeniden açılmış, bu seferki farklı bir kamera, ekranın ortasında uydunun kanadı(?) var. Gördüğüm böcek hamam böceğine benzemiyordu, karanlıkta ve rutubetli yerlerde yaşayan minik beyazımsı böcekler vardır onlardandı. Her ne olduysa oldu işte, ben böceği haber niteliği taşıdığı için söyledim:) İyi geceler.

Geri