Duanın ne olduğuna ve gerçekten hulusi kalp ile duayı yapıp yapmadığına bağlıdır kabul olmaması yada hakkında hayırlısı herneyse odur.
sağol ruhname ama bu benim için önemli ciddi bir haksızlığa uğradım bu üzüntü beni yedi bitirdi bunun için etmediğim dua tertip kalmadı bir yerde hata var bazende düşünüyorum edip tevekkilmi etmiyorum rahat olsam gerçekleşirmi diye düşünüyorum bana yapılan haksızlık üstümde yük canım acıyor burdan bilgi talebim var yardımcı bilen arkadaşlardan tavsiye almak istiyorum.
Bu anlattığın olay bana bir hikayeyi hatırlattı ;
"Çocukken her akşam yatmadan önce ve aklıma geldiği her an Tanrı'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim.Bir gün Tanrı'nın çalışma tarzının bu olmadığını anladım.Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her akşam yatmadan önce Tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim."
Al Capone
albus böyle bir sevaba girersen çok mutlu olurum konuyu açarsan müsait olduğun zaman açıklarsan bende faydalanırımBütün dualar kabul olur. Hepsi.
Bunu çok iyi açıklayabilirim ancak şu an başka işlerim var, yoğunum.
Bknz; Sözler, 23. Söz
Mektubat 24.Mektubun 1.Zeyli
Mektubat 23. Mektup
sağol zaferar çok mantıklı çok uğraştım duamın olması içinDikkat ederseniz ,isteginize degil olmayisina odaklisiniz.Odaklandiginiz sey hayatinizda olmaya devam ediyor ayrica duydugunuz kin enerjinizi dusurmekte.Iyi ki dua ediyorsunuz daha fazlasini yasaminiza cekmekten sizi o dualar koruyor olabilir."Haksizliga ugradim"diyorsunuz ,asil haksizligi sizckendinize yapiyorsunuz.Once affedin ,sonra da gerginligi atin ve birakin olsun.![]()