"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

dualarınıza ihtiyacım var

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan matahari
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

matahari

Kayıtlı Üye
sevgili arkadaşlar son 5 aydır inanın çok zor günler yaşıyorum.sitede bulunan herkesin samimiyetine güvendiğimden bu gece sizlerden bir ricam var.saat tam 12 de bu gece benim için birer dua okumanızı rica ediyorum.inanın buna çok ihtiyacım var.

Tabii ki seve seve..Daha güzel bir şey istenemezdi heralde.Allah yardımcınız olsun dualarımız sizinle..

siizin için Ayetel kürs-i okudum inşallah duanız kabul olup muradınıza erersiniz .Yüce Allah hepimizin dualarını kabul etsin .

Arkadaşım msj ını daha yeni gördüm.Saatini kaçırmış olabilirim ama senin için dua ettim.Allah kabul eder İnşallah

Ben de mesajını şimdi gördüm Sevgili Matahari.Allah'ım herşeyin en hayırlısını en güzelini sunsun sana ve cümle inanmışlara..Dilerim en tez zamanda selamete çıkarsın ..

Bu yazını görmeden dün sıkıntını hissetmiştim. Şimdi yazını göünce içim burkuldu. Bu gece senin dua edeceğim ve iki, iki buçuk aya kadar sorunun çözülecek. Böyle hissediyorum ve umarım hissimde yanılmam.

Mesajı yeni gördüm fakat bu gece senin için dua edeceğim umarım dermanın en kısa zamanda vücut bulur. Allah yardımcın olsun.

Geri