Merhaba ,
Ben birini çok seviyorum ama bunu söyleyemiyorum . Terslenmekten korkuyorum . Bunun için bana nasıl bir şey önerebilirsiniz . Dua olursa çok daha iyi olur . Allah herkesin isteğine göre versin.
Önce normal usüllerle bir deneyin. Normal gidip bir konuşun. Ya da benzeri uygun davranışları deneyin. Sonra, en son maji uygulamalarına girişin. Bu önerimin sebebi, sizi sosyallikten uzaklaştırmamak içindir. Yani bir zaman gelir neredeyse kendi dilinizi, elinizi, aklınızı kullanmayı bırakır, her şeyi majiyle çözmeye çalışırsınız. Oysa ki bu işler bir birine bağlıdır çünkü nefes alan bir insansınız. Önce yaşamın ve insanın gerekleri yerine gelmeden zaten diğer işler de olmaz.Evet maji olarak mumla bir maji yaptım . Mumu elimize döküyorduk .Ama pek bir işe yaramadı gibi ...
Evet maji olarak mumla bir maji yaptım . Mumu elimize döküyorduk .Ama pek bir işe yaramadı gibi ...
Önce normal usüllerle bir deneyin. Normal gidip bir konuşun. Ya da benzeri uygun davranışları deneyin. Sonra, en son maji uygulamalarına girişin. Bu önerimin sebebi, sizi sosyallikten uzaklaştırmamak içindir. Yani bir zaman gelir neredeyse kendi dilinizi, elinizi, aklınızı kullanmayı bırakır, her şeyi majiyle çözmeye çalışırsınız. Oysa ki bu işler bir birine bağlıdır çünkü nefes alan bir insansınız. Önce yaşamın ve insanın gerekleri yerine gelmeden zaten diğer işler de olmaz.
Önce normal usüllerle bir deneyin. Normal gidip bir konuşun. Ya da benzeri uygun davranışları deneyin. Sonra, en son maji uygulamalarına girişin. Bu önerimin sebebi, sizi sosyallikten uzaklaştırmamak içindir. Yani bir zaman gelir neredeyse kendi dilinizi, elinizi, aklınızı kullanmayı bırakır, her şeyi majiyle çözmeye çalışırsınız. Oysa ki bu işler bir birine bağlıdır çünkü nefes alan bir insansınız. Önce yaşamın ve insanın gerekleri yerine gelmeden zaten diğer işler de olmaz.
Evet normal yollarıda deneyeceğim . Daha sonra bu maji , havas vs yollara başvuracağım . Sizede konu hakkında yorumlarınız için teşekkür ederim