"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Druid Şans Majisi

Gothic Druid

Kayıtlı Üye
Sizinle bir büyümü paylaşmak istedim. Şansa ihtiyacınız olduğunu düşündüğünüzde veya başka bir büyünün daha iyi işlemesini istediğinizde hazırlayabilirsiniz. Birkaç kişiyle birlikte hazırlarsanız daha da güçlü olacaktır.

Ön hazırlık

İlk olarak bir parça sarı bezden, sarıya boyanmış kağıttan veya sarı ipten bir bileklik yapın. Ve bunu takarken "(İsminiz) için şans" deyin.
(Sarı çünkü sarı şansın rengidir.)

Gerekli malzemeler

-Yarım Limon
-Şeker
-Kuvarts Kristali

Bilekliği en az 1 saat üstünüzde taşıyın. Rahatsız edilmeyeceğiniz sessiz bir yere gidin. Yarım limonun suyunu sıkın ve şeker ile karıştırın. Şekerin eridiğinden eminseniz kristali içine atın ve bir süre daha karıştırın. Kristali çıkarın ve hazırlamış olduğunuz şans iksirini bir bardağa koyun. Bardak elinizdeyken sarı ışıkların her yönden size geldiğini ve sizi sardığını düşünün. Arkasından için. En azından bir kaç saatliğine çok şansı olacaksınız. Yavaş yavaş etkii tükenecek fakat sarı bilekliği takıyorsanız en azından gün batımına kadar etkisi sürecektir.

Not: Birkaç kişi birlikte yapıyorsanız etkisi daha uzun sürer. (7 kişiyi geçmemeli.)

Ben içtiğim zaman benim başıma gelenleri anlatabilirim.
Asla çalışmayan asansör çalıştı.
Yerım saat kadar durduğum hatta bağırdığım yerde kimse yokken biri beni kovalamaya başladı ve önüne yarım saattir orada olmayan bir tinerci çıktı.
Geç kalmak üzere olduğum yere giderken önüme hiçbir engel çıkmadı ve son anda yetişebildim üstelik geç kalsam bile yetişmiş olacaktım çünkü gitmem gereken yerdekilerin bir işi çıkmıştı.
İhtiyacım olan çoğu şey bir anda önüme geldi.
Daha da fazlası var ama şu an hatırlamıyorum. :)

Paylaşım için teşekkür ederim. Gerçekten böyle bir şeye ihtiyacım vardı. En kısa zamanda deneyeceğim. Tekrar Teşekkürler :)

benim dışımda hiç kimse inanmıyor sanıyordumda ayrıca ejderhalarla ilgili konuşma yapmak isterim sizinle özel mesajlardan tabii kabul buyurursanız

oooooooffff yaptııım amaaa gerii teptii sewgilimden ayrıldıım hocalarla başım belaya girdii offf nedeeenn böleee oluyoooo:offtopic:

Geri