"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Dövme ?

kristalangel

Kayıtlı Üye
Şimdi başlıktandan da anlaşıldığı gibi konu dövme. Bu arada kimsenin beni dövdüğü yoook yanlış anlaşılmasıııın. Neyse :D
Şimdi biz erkek arkadaşımla dövme yaptırmaya karar verdik. Böyle ayrılmamamız için, mutluluk için filan bi sembol var mıdır ?
Ya çift dövmesi gibi bir şey olacak işte :D

İyi forumlaar :)

Nişan yüzükleri, hayatını birlikte geçirmeye karar veren çiftlerin ve sonsuz sevginin simgesidir. Sağ elinizin yüzük parmağına yüzük şeklinde yaptırabiirsiniz.
İnternetten yüzük dövmesi diye görsellerden bakacak olursanız çeşitli şekiller bulabilirsiniz.

Nişan yüzükleri, hayatını birlikte geçirmeye karar veren çiftlerin ve sonsuz sevginin simgesidir. Sağ elinizin yüzük parmağına yüzük şeklinde yaptırabiirsiniz.
İnternetten yüzük dövmesi diye görsellerden bakacak olursanız çeşitli şekiller bulabilirsiniz.

Bu olabilir aslında :)
Peki bana olan sevgisinin azalmaması için veya artması için bir şey yapamam mı ?

yinede kurukafa dövmesi klasiktir :)
yada korsan bayrağı :)

Kurukafa = Ölüm diye biliyorum ben :/
Ayrıca sevgiyle ilgili olacak ki :D

Klasik olabilir ama en romantiği birbirinizin adını yazdırmanız. Herkes görsün biricik aşkınızın kimi sevdiğini.

Adlarınızı yaptırmanız bence çok doğru olmaz bence. Çünkü sonsuza kadar bebaber olacaksınız diye bir kaide yok. Birşey olur (ki umarım olmaz) ayrılmak zorunda kalırsınız, pişman olabilme ihtimaliniz var. Dediğim gibi sonsuzluk işaretini yaparsanız bebaberken de anlamlı olur değilkende. İyi forumlar :)

Bence bir çiçek dikin yada fidan... Sizinle beraber büyüsün meyve versin:) Yada bir ressam bulun, güzel bir poz ile size resmetsin:) Olmadı hediye alın ona, bir yüzük yada kolye, ömür boyu hatıra olarak kalır...

Ah gençliğim :D Yaptırma bence biraz daha dur. Bende yaptırdım ''M.. FOREVER'' ama forever olmadı tabiki. Şimdi o dövmeyi başka şekilde kapatma çabasındayım. Şuan düşünüyorum da o anki o yoğun duygular mantıklı geliyordu hiç bitmeyecekmiş gibi ama bitiyor bir şekilde daha 19 yaşındasın pişman olma sonra :) Neyse tavsiyemi verdikten sonra fikrime geleyim. Ben şuan deli gibi aşık olsam ve ikimizde de bir dövme olacak olsa bu kesinlikle yarısı onda olan yarısı bende olan bir şey olurdu mesela sarıldığınız da yada el ele tutuştuğunuz da tamamlanan birşey. Aşık olasım geldi sırf dövme için :D

Ekli dosyayı görüntüle 2465
Böyle bir sey olur mu? Etrafindaki yazilari degistirebilirsiniz. :)

O dövmenin şeklinin ortaya çıkması için sürekli öyle gezmemiz lazım ama :D

Bence bir çiçek dikin yada fidan... Sizinle beraber büyüsün meyve versin:) Yada bir ressam bulun, güzel bir poz ile size resmetsin:) Olmadı hediye alın ona, bir yüzük yada kolye, ömür boyu hatıra olarak kalır...

Aslında güzel bir fikir :)
Hem bizim açımızdan bir farklılık olur hem de doğaya bi yararımız oluur :D

Ah gençliğim :D Yaptırma bence biraz daha dur. Bende yaptırdım ''M.. FOREVER'' ama forever olmadı tabiki. Şimdi o dövmeyi başka şekilde kapatma çabasındayım. Şuan düşünüyorum da o anki o yoğun duygular mantıklı geliyordu hiç bitmeyecekmiş gibi ama bitiyor bir şekilde daha 19 yaşındasın pişman olma sonra :) Neyse tavsiyemi verdikten sonra fikrime geleyim. Ben şuan deli gibi aşık olsam ve ikimizde de bir dövme olacak olsa bu kesinlikle yarısı onda olan yarısı bende olan bir şey olurdu mesela sarıldığınız da yada el ele tutuştuğunuz da tamamlanan birşey. Aşık olasım geldi sırf dövme için :D

Ya biz geçici yaptıracaktık da :D

Geri