"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Dost, arkadaş cinler

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan HrrYpTTr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HrrYpTTr

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar, aklıma takılan bir soruyu paylaşmak istedim sizinle. Böyle bir konu var mı yok mu bilmiyorum araştırdım baktım ama rastlayamadım ya da görmedim, herneyse gelelim soruya. Cinlerle arkadaş, dost olunabilir mi ? Cinler hakkında pek bir bilgim yok ama iyisi de var kötüsü de. Bizler gibi bir kısmı iman etmiş bir kısmı da kafir, bu iyi olan kısımla iletişime geçsek bi zararı olur mu ? Sohbet edebilir miyiz ? Yardım isteyebilir miyiz ? Her zaman yanımızda olabilirler mi ? Normal bildiğiniz dost gibi yani, mümkün müdür bu ? Şimdi bunları soruyorum ama korkuyorum da aslında. :D
 
Evet arkadaş olabilirsiniz. İyi niyetli cinler gelirse yardım ederler.Her zaman yanınızda olabilirler(Dünyayı 10 saniye içinde dolaşabiliyorlar) .Selametle
 
İyi cinlerle iletişim kurmak çok zor çünkü boyutlar arası geçiş yapmak yasak. Kuranda bu yasağı çiğneyenler de genelde küfre girmiş cinlerdir. Yani her önüne gelen iyi cinle kanka olma gibi bir durum söz konusu olamaz. Bu yasağı delen ancak küfre sapmış cinlerle irtibata girilir.
 
iyi cinlerle iletişim kurmak çok zor çünkü boyutlar arası geçiş yapmak yasak kuranda bu yasağı çiğneyenlerde genelde küfre girmiiiş cinlerdir yani her önüne gelen iyi cinle kanka olma gibi bi durum söz konusu olamaz bu yasağı delen ancak küfre sapmış cinlerle irtibata girrilir

Bu yorum da önemliydi bence..Az önce de bu varlıklar hakkında benzer bir uyarı okumuştum..Özetle diğer boyutlardan gelenlerden uzak olmak gerek:)Mümkün olduğunca uzak:) Özetle parasikolojiden korktuğum kadar var işte:) İçimdeki ses hep bunu söyledi durdu çok merak etsemde böyle konuları..Demek yanılmıyormuş yine..Hem çok korkuyorum ben varlıklardan..Hepsinden:(
 
Çok teşekkür ederim arkadaşlar cevapladığınız için, yasaksa o zaman ne yapalım, hem korkuyorum da zaten, hazırım gibi hissediyorum onlarla iletişime geçmeye ama gördüğüm anda iyi şeyler olacağına veya gördükten sonra psikolojimin eskisi gibi olacağını pek sanmıyorum. :) Hiç gerek yok böyle işlere, 6,5 milyar insan var sonuçta. :)
 
Çok teşekkür ederim arkadaşlar cevapladığınız için, yasaksa ozaman neyapalım hem korkuyorumda zaten, hazırım gibi hissediyorum onlarla iletişime geçmeye ama gördüğüm anda iyi şeyler olacağına veya gördükten sonra psikolojimin eskisi gibi olacağını pek sanmıyorum :) Hiç gerek yok böyle işlere, 6,5 milyar insan var sonuçta :)

Bence de hiç bulaşmayın derim.Başınıza bela olurlar sonra bana oldukları gibi :)
 
Bize gözükseler ne gibi piskolojimiz bozulabilirki...Çok mu korkutucu merak içindeyim
 
Size tavsiyem usta biri olmadan yanınızda cin daveti yapmayın .Çoğu kişi merak yüzünden bir anlık hevesten davet yapıyor birdaha hayatı olumsuz gidiyor.

Dewil Sizde ne sorun var acaba yardımcı olmak isterim.
 
Hazar Bazı Yaşlı İnsanların birden önüne korkunç bi şekilde çıkıyolar ve o kişi kalp krizinden ölüyor.Hele hele İfrit bir cin bir kıza musallat olduğunda zaten düşünün kızların çoğu çok korkar böyle şeylerden Ve kız Psikolojisi alt üst olur Malesef .

-Pis yerlere abdestinizi yapmayınız
-Soğanın kabuğunu yakmayınız
-Cin diye çok bu kelimeyi bahsetmeyiniz

Bunları yaptığınız sürece sizlerle uğraşmaz Şansları daha az olur .Eğer bu dediğim 3 şeyi yaparsanız musallat olabilirler .Selametle
 
Hazar Bazı Yaşlı İnsanların birden önüne korkunç bi şekilde çıkıyolar ve o kişi kalp krizinden ölüyor.Hele hele İfrit bir cin bir kıza musallat olduğunda zaten düşünün kızların çoğu çok korkar böyle şeylerden Ve kız Psikolojisi alt üst olur Malesef .

-Pis yerlere abdestinizi yapmayınız
-Soğanın kabuğunu yakmayınız
-Cin diye çok bu kelimeyi bahsetmeyiniz

Bunları yaptığınız sürece sizlerle uğraşmaz Şansları daha az olur .Eğer bu dediğim 3 şeyi yaparsanız musallat olabilirler .Selametle

Açıklama için teşekkür ederim ..Ben sadece bize göründüklerinde neye benziyolar ki o kadar korkup piskolojimiz bozuluyor. Onu merak ediyodum..
 
Neye benzediklerini bilsek belki oakdar korkmayız şuan ama daha önce hiç görmediğimiz bişey yani, ama melekten korkulmaz çünkü biliyoruz iyi nurani güzeller güzeli mübarek bi varlık .
 
Ben bir ara heveslenmiştim ruhani varlıklara ama Urum abinin bir yazısı var, onu okuduktan sonra vazgeçtim.
 
Bence fazla uğraşma, o yükü kaldıramayabilirsin ve sana en korkacağın şekilde görünürler, söyleyeyim ...
 
Bu tür varlıkları, genelde yaşı oldukça genç insanlar merak edip deniyor. Aslında iyi diye tabir etiğimiz varlıklarla iletişime geçmek oldukça zordur. Yoksa herkes çağırır, her türlü işini görürdü. Bu işler şakaya gelmez. Kötü bir varlık musalat olur, gölgenizden dahi korkarsınız. Sonuç paranoyaklığa kadar gider. Psikolojik ve fiziksel sağlığımız için normal yaşantımıza devam edelim ve bu işleri ehli olanlara bırakalım derim.Sevgiyle kalın.

Eklemeyi unutmuşum arkadaşlar, bir de bunların belli bedelleri vardır. İsteyeceğiniz dileğe göre onlarda sizden bir şey ister, bu en sevdiğiniz bir yakınınız da olabilir, ruhunuzda bedeninizde onarılmayacak yaralar da açabilir. Sırf eğlence ya da merak için yapmayın,sevgili genç arkadaşlar.
 
Hepinize gerçekten çok teşekkür ederim.Çünkü ciddi ciddi düşünüyordum bu işi yapmayı ama düşünmüyorum artık tehlikeye atamam kendimi. Basit bir iş değil yani aa hadi gel arkadaş olalım falan olamaz yani.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst