Dolunay Olan Gecelerde İrkilme ile Uykum Bölünüyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Teamgood
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Teamgood

Kayıtlı Üye
Başlıkta da belirttiğim gibi dolunay ın olduğu gecelerde aniden çekilme ile uyanıyorum ve gerisini hatırlamıyorum bu nedir neden kaynaklanır ?
Başka gecelerde yılda iki kez olurken bu olay , Dolunay varsa kesinlikle olmakta .

Gece yatarken o gece dolunay olduğunu biliyor musunuz? Bilinçaltınız size oyun oynuyor olabilir.

Bu yorum sadece varsayımsaldır, şöyle bir düşünce oluştu bende, dolunay olduğu gecelerde yeryüzünde deniz seviyesi ve diğer doğal sularda yükselmeler olur. Bizimde vücudumuzun %60-70 i sudan oluştuğuna göre belki bir çekim alanına giriyorsunuzdur. Hatta tv de bir astrolog kimdi hatırlamıyorum burcu su gurubu olanların dolunaydan daha çok etkilendiklerini anlatmıştı. Bu yaşadığınız olay aslında tüm insanlarda geçerli olabilir ama siz daha çok farkında olabilirsiniz.

Bu yorum sadece varsayımsaldır, şöyle bir düşünce oluştu bende, dolunay olduğu gecelerde yeryüzünde deniz seviyesi ve diğer doğal sularda yükselmeler olur. Bizimde vücudumuzun %60-70 i sudan oluştuğuna göre belki bir çekim alanına giriyorsunuzdur. Hatta tv de bir astrolog kimdi hatırlamıyorum burcu su gurubu olanların dolunaydan daha çok etkilendiklerini anlatmıştı. Bu yaşadığınız olay aslında tüm insanlarda geçerli olabilir ama siz daha çok farkında olabilirsiniz.
Anladım başka fikri olan kişiler varmı ? Bu arada teşekkürler .

Bazı insanlar elektromanyetik durumlardan, med-cezirden ve yeryüzündeki değişikliklerden fiziki olarak daha çok etkilenir. Bazı insanlar etkilendiklerinin farkında olabiliyor. Eğer bilinçaltı ile ilgili bir durum değilse bununla ilgili olabilir diye düşünüyorum.

Bazı insanlar elektromanyetik durumlardan, med-cezirden ve yeryüzündeki değişikliklerden fiziki olarak daha çok etkilenir. Bazı insanlar etkilendiklerinin farkında olabiliyor. Eğer bilinçaltı ile ilgili bir durum değilse bununla ilgili olabilir diye düşünüyorum.
Anladım acid teşekkür ederim . Başka bilgiye sahip olan arkadaşımız var mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri