Bilinç altımın bana oyun oynadığını sanmıyorum , iki dolunay dır takip ediyordum hep oluyor .Gece yatarken o gece dolunay olduğunu biliyor musunuz? Bilinçaltınız size oyun oynuyor olabilir.
Anladım başka fikri olan kişiler varmı ? Bu arada teşekkürler .Bu yorum sadece varsayımsaldır, şöyle bir düşünce oluştu bende, dolunay olduğu gecelerde yeryüzünde deniz seviyesi ve diğer doğal sularda yükselmeler olur. Bizimde vücudumuzun %60-70 i sudan oluştuğuna göre belki bir çekim alanına giriyorsunuzdur. Hatta tv de bir astrolog kimdi hatırlamıyorum burcu su gurubu olanların dolunaydan daha çok etkilendiklerini anlatmıştı. Bu yaşadığınız olay aslında tüm insanlarda geçerli olabilir ama siz daha çok farkında olabilirsiniz.
Anladım acid teşekkür ederim . Başka bilgiye sahip olan arkadaşımız var mı ?Bazı insanlar elektromanyetik durumlardan, med-cezirden ve yeryüzündeki değişikliklerden fiziki olarak daha çok etkilenir. Bazı insanlar etkilendiklerinin farkında olabiliyor. Eğer bilinçaltı ile ilgili bir durum değilse bununla ilgili olabilir diye düşünüyorum.