"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Dokunmanın Gücü.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan İnanc1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İnanc1

Banlı Kullanıcı
dokunmak3am9cn3ff.jpg

Fazlasıyla ilginç birşey her geçen gün yeni birşey duyuyoruz ama boyle şeyler duymak güzel=)

Bencede dokunmak güzel bir sey,cok üzgün bir dostunuzu sakinlestirici sözlerle teselli etmek var,birde ayni sözleri söylerken,elinizi omzuna koymak var.. belki O üzüntüsünden sözlerinizdeki samimiyeti algilayacak güce sahib degildir o an..Ama dokunusdaki samimiyeti kesinlikle algilayacaktir...
Bir dokunusun iki kisi arasindaki duvarlari yikabilecegine inanmisimdir hep..

Ben aksine temastan hiç haz etmeyen birisiyim.
Aradaki buzları eritmekten,sevgiyi kuvvetlendirmekten daha çok sinirlerimi kaldırmaya,
tüylerimi diken diken etmeye yarıyor.
Refleks olarak birden itelerim veya birkaç adım geriye giderim.

Ailem de dahil durum böyle.
Nedeni sanırım psikolojik ama ben mutluyum böyle.

Sahte yilisiksarilmalari kim sever ya Hu .. :)

Bu bana hitaben yazıldı heralde.
Aslında sahte olmasa da sevmiyorum.
Mesela gerçekten sevgisinden de olsa gene de itelerim onu.

İşin daha komik yanı üniv.deyken olurdu.
Yanımdakinin kolu sırada benim koluma değse;
biranda sinirlenirim; ama belli etmezdim.
Herkesin huyu farklı işte.

Kulagimla sevmeyi ve iletisim kurmayi tercih ederim. Konusurken ki ses tonu ve yuz ifadeleri dokunmaktan daha gercekci gelir bana..

Ben farklı düşünüyorum sarılmak dokunmak güzel bir duygu ve hissetmekde suyun sıcaklığını yağmurun ıslaklığını yemek yediğiinde tok olduğunu düşünün ya insan olmak muhteşem birşey bunu kimse anlayamaz.

İnsanları anlamak onlara dokunmaktan geçer :) Türkan Saylan'ın sıkça söylediği bi söz ve kesinlikle doğru. İnsanlara dokunmak onlara sarılmak mucizevi bir şey bence :)

Dokunarak enerji akışı sağlarsınız. İyi ve kötü enerjiler birbirinize akar ve denge sağlarsınız. Duyguları en güzel anlatma yoludur :-)

Geri