ErkeğimHemen batan kısmı çıkaracağım da bayan mı erkek misiniz bilemiyorum.pek bir varlıkla yokluğu bir arada yaşıyor. Gibisiniz kıstırılmiş burç yengeç oğlak aksında nasıl imtihanlar vermeniz gerekiyor kariyer. Ve ev hayatınız hakkında bilemiyorum.
Placidus degil wholesign acip gonderiniz.
Niiçin genelde o kullanılıyor galiba?Placidus degil wholesign acip gonderiniz.
Harita tipleri farkli olsa da ayni haritayi farkli sekilde gosteriyor. Wholesign evleri 30 derece boldugu icin kolaylasiyor. Placidus arap noktalari icin avantajli.Niiçin genelde o kullanılıyor galiba?
Hmm asıl merak ettiğim şey türk sitelerinden doğum haritam farklı astrodan farklı çıkıyor hangisine güveneceğim şaşordımHarita tipleri farkli olsa da ayni haritayi farkli sekilde gosteriyor. Wholesign evleri 30 derece boldugu icin kolaylasiyor. Placidus arap noktalari icin avantajli.
Internet siteleri yaz saatini dogru veriyor mu?Hmm asıl merak ettiğim şey türk sitelerinden doğum haritam farklı astrodan farklı çıkıyor hangisine güveneceğim şaşordım
En iyisi bir uzmana baktırtmak insan tam olarak hangi saatte dogdugunada emin olamıyor çünküInternet siteleri yaz saatini dogru veriyor mu?dogum tarihiniz nedir? Turkiye sagolsun yaz saati uygulamasinda yuz karasi oldugu icin