"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Doğum haritasında gözünüze ne çarptı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ALPOHA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hemen batan kısmı çıkaracağım da bayan mı erkek misiniz bilemiyorum.pek bir varlıkla yokluğu bir arada yaşıyor. Gibisiniz kıstırılmiş burç yengeç oğlak aksında nasıl imtihanlar vermeniz gerekiyor kariyer. Ve ev hayatınız hakkında bilemiyorum.

Hemen batan kısmı çıkaracağım da bayan mı erkek misiniz bilemiyorum.pek bir varlıkla yokluğu bir arada yaşıyor. Gibisiniz kıstırılmiş burç yengeç oğlak aksında nasıl imtihanlar vermeniz gerekiyor kariyer. Ve ev hayatınız hakkında bilemiyorum.
Erkeğim
Haritamda cidden herşey var ?

Çok anlamam ama genelde açılar belli bir yönde toplanırlar sizde neredeyse eşit bir dağılım var.
Dediğim gibi tamamen amatör ve avam bir yorum benimkisi ciddiye almayabilrisniz : )

Benim doğum haritamda gözüme çarpan; Ebemin gayet gaddar davranıp canımı yaktığıydı. Yaşlı biriydi. Belliki tecrübeliydi.ilk can yakması değildi. Nasılsa bebektim ve ağzım var dilim yoktu derdimi anlatacak. Yapabildiğim en iyi şey çizgifilmlerdeki gibi gözyaşlarımı sıçrata sıçrata ağlamaktı. :)Ve sonraları anladım ki sen doğduğunda ağlarken herkes güler. Öyle bir hayat yaşa ki öldüğünde herkes ağlarken sen gülesin.

mavi çizgilerin tepe noktası ve mavi çizgilerin piramitimsi şeklin tabanından yukarıya doğru birleşerek(bir araya vararak/ ortak noktaya kadar gelerek) piramitimsi şekil oluşturması gözüme çarptı

Harita tipleri farkli olsa da ayni haritayi farkli sekilde gosteriyor. Wholesign evleri 30 derece boldugu icin kolaylasiyor. Placidus arap noktalari icin avantajli.
Hmm asıl merak ettiğim şey türk sitelerinden doğum haritam farklı astrodan farklı çıkıyor hangisine güveneceğim şaşordım

Geri