Yanlis anlamayin Leina hanim? Bayan oldugunuzu tahmin ettim. Bu tarz yorumlar cok yuzeysel kalabilir. Size tavsiyem profesyonel yorum aliniz yani belli ucret odeyerek cok da guzel yorum alabilirsiniz oteki turlu ucretsiz yorumlamalar cok yuzeysel kalacag icin sizin icin hem faydasiz hem tehlikeli olabilir. Profesyonel yorumlama inanin ders calismak gibidir ve zor bir istir haritanizda acilar evler gezegen koumlari asc vb. Yaninda transitler arap noktalari ve birkac senelik ongoru haritalari epey zaman alacaktir. Su haritaya bakip birkac cumle eden insanlardan da guvendikleriniz haric uzak durun.Başka bir siteden Ekli dosyayı görüntüle 467
BilmiyorumYa 2.siniastrodan bakmışsın ama neden farklı çıktıki :/
tavsiyeniz için teşekkürler sizlerinde fikrini alayım dedimYanlis anlamayin Leina hanim? Bayan oldugunuzu tahmin ettim. Bu tarz yorumlar cok yuzeysel kalabilir. Size tavsiyem profesyonel yorum aliniz yani belli ucret odeyerek cok da guzel yorum alabilirsiniz oteki turlu ucretsiz yorumlamalar cok yuzeysel kalacag icin sizin icin hem faydasiz hem tehlikeli olabilir. Profesyonel yorumlama inanin ders calismak gibidir ve zor bir istir haritanizda acilar evler gezegen koumlari asc vb. Yaninda transitler arap noktalari ve birkac senelik ongoru haritalari epey zaman alacaktir. Su haritaya bakip birkac cumle eden insanlardan da guvendikleriniz haric uzak durun.
Amatör olarak astrodaki göze çarpan açıları söyleyebilirimBilmiyorum
tavsiyeniz için teşekkürler sizlerinde fikrini alayım dedim
İyi bieymiAmatör olarak astrodaki göze çarpan açıları söyleyebilirim
Yükselenin yayda ve merkür venüs chiron stelyum yapmış
İlk göze çarpan açı merkür venüs kavuşumu var. Sesin baya hoş olmalı)
Günes pluto kavusum karizmatiklik verir fakst gözlemlediğim kadarıylabaya uç fikirlerin olabilir.
Ve son olarakta mars kare pluto açın var. Etrafındaki insanların kusurlarını hissedip direk yüzüne vuruyosun. Bunu yaparkende çok zalimce oluyosun. Bu açıyıda gözlemlemiştim sıkıntılı bir açı agresiflik göstergesi
Yengeç satürn mars balık kişiye geri adım attırmaz mı?ay koç da mars ve pluton karesini destekler gibi.koçlarda doğru adına pat diye ortaya atar gördüğünüAmatör olarak astrodaki göze çarpan açıları söyleyebilirim
Yükselenin yayda ve merkür venüs chiron stelyum yapmış
İlk göze çarpan açı merkür venüs kavuşumu var. Sesin baya hoş olmalı)
Günes pluto kavusum karizmatiklik verir fakst gözlemlediğim kadarıylabaya uç fikirlerin olabilir.
Ve son olarakta mars kare pluto açın var. Etrafındaki insanların kusurlarını hissedip direk yüzüne vuruyosun. Bunu yaparkende çok zalimce oluyosun. Bu açıyıda gözlemlemiştim sıkıntılı bir açı agresiflik göstergesi
Tabi dediğin gibi olur üstad ama açılarda baya önem taşıyorYengeç satürn mars balık kişiye geri adım attırmaz mı?ay koç da mars ve pluton karesini destekler gibi.koçlarda doğru adına pat diye ortaya atar gördüğünü
Sağol üstadÇok eğlenceli. Acaba bende mi dogum haritamı buraya atsam. : ) Çok inandıgımdan degil de merak ettim. Astrologlara saygım sonsuz elbet o başka muhabbeti eglenceli oluyor : ) @ALPOHA güzel yazmışsın.
Evet atabiliosunuz amatörceyorumlayabilir herkesBenimde merak ettigim bi konu dogum haritamizi atabiliyormuyuz