Mandos
Kayıtlı Üye
Çoğu kişinin aklının bir köşesinde olan soruyu sormak istiyorum. Bu konuda bilgisi olanlar yardım edebilirler ise sevinirim. Bazen ışıkları kapatıp uyuduğumuzda eşyalardan, televizyondan "tak tuk çat çıt" şeklinde sesler gelir. Örneğin benim başıma çok geliyor. Evde yattığımda televizyondan mutfaktan bazen duvarlardan tak tuk diye belirgin belirsiz sesler geliyor. Ben araştırdığımda bunun "eşyaların genleşmesi"(ısı değişiminden ötürü eşyaların büzüşmesi yahut genleşmesi) sebebiyle olduğunu öğrendim. Duvarlardan gelen sesleri de alt ya da üst komşudur ayağı bir şeye takılmıştır sandalyeyi çekmiştir diye düşünüyorum. öte yandan saate baktığımda gece 3-4 gibi durduk yere böyle seslerin gelmesi mantıklı gelmiyor. Sürekli böyle düşünüyorum. Öbür türlü işin içinden çıkmak zor. Eminim hepimiz zaman zaman bu tür olaylarla karşılaşmışızdır.
Kısacası doğa üstü varlıkların, cin olur ruh olur demon olur ilgi çekmek için ya da korku vermek için gece karanlıkta uyurken eşyalar vasıtasıyla bu tür sesler çıkarmaları mümkün müdür? ve bunun kaynağını nasıl anlayabiliriz?
Kısacası doğa üstü varlıkların, cin olur ruh olur demon olur ilgi çekmek için ya da korku vermek için gece karanlıkta uyurken eşyalar vasıtasıyla bu tür sesler çıkarmaları mümkün müdür? ve bunun kaynağını nasıl anlayabiliriz?