Herkesin başına gelebilir bunun bir ayrımı yoktur, belirleyici bir faktörü de yoktur. Varlıklar neyi eğlenmek için mi yaparlar? Sorunuzu biraz daha detaylandırın. Varlıkların çok az bir kısmı, çok az bir kısım şeyleri eğlenmek için yapabilirler.Doğaüstü olayların başına gelmesi daha çok konuyla ilgilenene mi olur yoksa aynı oranla ilgilenmeyen birinede olabilir mi ? Ve doğaüstü olay yada varlıklar eğlenmek içinmi yaparlar ?
Hala anlamadım ben durumu, neyi eğlenmek için yapıyorlardır?onlara bi zararın dokunmadıysa eğlenmek için yapıyorlardık heralde başka bi anlamı yok gibi ama tabi konu ile ilgili daha detaylı bilgiye sahip olan biri açıklayabilir
Hala anlamadım ben durumu, neyi eğlenmek için yapıyorlardır?
Hani çok düşünmeyin onları ( cin ,peri vs.) çekersiniz size musallat olur aklınızı kaybedersiniz derler ya bence hiç de öyle kesin bir kanıya varmak doğru değil çünkü bu meselelere karşı ilgisi olan bunlarla ilgili çok araştırma yapan insan var bunlara niye bir şey olmuyor hoş dinlerini çok takvalı ve samimi de yaşamıyorlar diyelim ki belki bu fıtrat meselesi bazılarının yaradılışı gereği öte alemlere daha meyilli olabilirler. Doğaüstü olay derken konuyu genişletmek mümkün ancak benim
ilk aklıma ruhani varlıklar geldiyani musallat olayları konuyla ilgilenen veya ilgilenmeyenlere de olabilir örneğin birini büyü vasıtasıyla başka biri kendi yaptığı bir takım davetlerle de doğaüstü olaylar yaşayabilir ancak hepsi eğlenmek için insanlarla uğraşmıyor belki insanın bilmeden onlara karşı işlediği bir hata sonucu veyahutta söz konusu varlıkların insanlardan hoşlanıp onları elde etmeleri neticesin de de insanlar doğaüstü bir takım olaylara maruz kalabiliyorlar...
Yani bir insanla ugrasmaları eğlenmek içinmidirHerkesin başına gelebilir bunun bir ayrımı yoktur, belirleyici bir faktörü de yoktur. Varlıklar neyi eğlenmek için mi yaparlar? Sorunuzu biraz daha detaylandırın. Varlıkların çok az bir kısmı, çok az bir kısım şeyleri eğlenmek için yapabilirler.
Öğrenmek için sordum ashinaVarlıklar neden eğlenmek için bize musallat olur ki? Bir de büyüyle varlıkları musallat edenler karşılığında ne veriyor? Yani bu varlıklar öyle istedin oldu padişahım misali çalışacak değil neden yardım etsin ki?