"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Dili Damağa Dokundurarak Enerji Seviyesini Artırma

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan embriyo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

embriyo

Elit Üye
Sadece dilin ucunu damağa getirerek (dili damağa dokundurarak) pranik enerji seviyesi geçici olarak ve kolaylıkla artırılabilir. Bunun arka enerji kanalları ve ön enerji kanalları arasındaki bağlantıyı geliştirme ve böylece pranik enerji dolaşımını geliştirme ve artırma etkisi vardır. Dilin temas etmesi iç auranın genişlemesine neden olur. Örneğin, ışık düğmesi açık iken, ışık yanmaktadır. Bir bağlantı vardır. Eğer düğme kapalı ise, ışık yoktur. Aynı şekilde, dil damağa dokundurulduğunda pranik enerji akışında artış olur. Dil damağa temas etmediğinde, enerji dolaşımı azalır.

Dili damağa dokundurmak şifacının daha fazla enerjiye sahip olmasını ve daha etkili şifa yapmasını sağlar. Bu nedenle, hassaslaştırma yaparken, tarama yaparken, temizlik yaparken ve enerji verirken, dil damağa dokundurulmalıdır. Bu teknik ayrıca önemli miktarda enerji gerektiren okuma, çalışma, meditasyon ve diğer aktiviteler için de kullanılabilir.

Alıntı

çok teşekkür ederim arkadaşım daha önce nasıl farkedemedim bilmiyorum ama şimdi dokundurdugum anda başımın etrafındaki güç alanının şaha kalktıgnı hissediyorum hemde ben istemesem bile =)

Dilin durması gereken yer,dişin damakla birleşme noktası değil,tam üst noktası yani dil içeri doğru biraz kıvrılıyor.Diğer türlü hemen hemen herkesin dili, diş ve damak birleşme noktasındadır.
Ayrıca dili bu şekilde damağa değdirmek çakraları birleştiren meridyeni tamamlıyor.Enerji akışı bu şekilde sağlanıyor.

Dilin durması gereken yer,dişin damakla birleşme noktası değil,tam üst noktası yani dil içeri doğru biraz kıvrılıyor.Diğer türlü hemen hemen herkesin dili, diş ve damak birleşme noktasındadır.
Ayrıca dili bu şekilde damağa değdirmek çakraları birleştiren meridyeni tamamlıyor.Enerji akışı bu şekilde sağlanıyor.

Rica etsem bir fotoğraf atarmısın?

bu enerji artışını ne zaman hissetmeye başlarız?

Çok hızlı bir etki fark etmeyi beklemeyin, bu enerji-şifa çalışmalarına yardımcıdır çoğu zaman.Doğru nefesle de prana seviyenizi arttırabilirsiniz.

Geri