nix
Kayıtlı Üye
siz uzun uzun yazın bizde sıkılmadan okuyalım lütfen çok teşekkür ederim aşırı açıklayıcı olmuş deneyimlemek için sabırsızlanıyorum ufak bi sorum olacakEkli dosyayı görüntüle 5012Ekli dosyayı görüntüle 5013Ekli dosyayı görüntüle 5014
Hepsini açıklayayım. Kendi kişisel notlarımdan fotoğraf çektim. Hepsi elder futhark runeleri kullanılarak yapıldı.
1. rune çok genel geçer her yerde kullanılan harika bir ev koruma rune bağlamasıdır. Tiwaz, othala ve algiz'dan oluşuyor. Nerede olursanız olun kullanabilirsiniz. Yeni evinize taşınmayı beklemenize de gerek yok. Her yerde güvenli korunaklı olmaya ihtiyacımız var çünkü. Çok güzel çalışıyor bu. Bir tahtaya kazıyıp duvarınıza da asabilirsiniz ya da kapınızın üstüne çizebilirsiniz, evdeki asılı resimlerin arkasına çizebilirsiniz istediğiniz şekilde kullanabilirsiniz. Bunu evle çok alakalı olduğu için ekledim. Ben birlikte kullanıyorum.
2. rune bağlaması kendi yaptığım bir bağlama. Othala, algiz, inguz, fehu, wunjo ve raidho var. Yeni ev yeni başlangıç enerjisi var, köklenme enerjisi var, bolluk bereket enerjisi var, huzur neşe enerjisi var. Bende çok güzel çalıştı bu da. Bunu da yine her rune uygulamasını nasıl yapıyorsanız öyle yapabilirsiniz. Fotoğrafta küçük olan denemek için çizdiğim, okla gösterdiğim büyük olan da son halini görmek için çizdiğim. İkisi de aynı yani. Ortadaki ok bağlamaya dahil değil.
3. rune ise direkt Othala rune. Bunu da ekledim çünkü Othala ev ve köklenme enerjisi çok ağır basan bir rune. Othala üzerine de meditasyon yapmanızı aşırı tavsiye ederim. Özellikle ev, aile, köklenme konularında sıkıntı yaşıyorsanız veya doğum haritanızda bu yönde bir eksiklik varsa çok işe yarar. İlaç gibi geliyor. Bir de diğer rune bağlamalarını her zaman her an aklınızda kalbinizde tutamasaniz da sürekli olarak othala'yı aklınıza getirip niyetinizi düşünebilirsiniz.
Son olarak tüm rune çalışmaları için genel bir tavsiye bu. Runeler Odin'in bize vermiş olduğu kadim bir maji sistemi olduğu için Runeler hakkında yapacağımız her şey onların hayatımızdaki enerjisini güçlendirir ve runelerle bağımız da kuvvetlenir. Yani boş vakitlerinizde runeler hakkında kitaplar okuyabilirsiniz, Odin'in kültünü araştırabilirsiniz. Odin zaten runeleri bilgelik kazanmak için edindi ve bunun için büyük fedakarlıklarda bulundu. Bilgeliğinizi geliştirecek her şey runelerle uyumunuzu da arttırır. Runeleri çalışmanın yeri her zaman ayrı ama sadece runelerle sınırlı olmak zorunda da değil. Mesela okuyorsanız ders çalışmak, kendi alanınızda çalışmalar yapmak bile bilgeliginizi arttırdığı için runelerden maksimum fayda almak adına çok kıymetli. Her gün mümkün olduğunca yeni şeyler öğrenmeye çalışın. Runeler üzerine düşünmek, meditasyon yapmak da yine aynı şekilde çok iyi olur. Tabii ki tüm runeler üzerine meditasyon yapmak en iyisi ama buna vaktiniz olmayabilir her zaman. O yüzden Othala için yapabilirsiniz en azından. Umarım gönlünüze göre olur her şey.![]()
bu runeleri başka bi evden ziyade şehire taşınmak için uygularsak aynı etkileri görürüz değil mi?