dileklerinizi hangi yöntemle gerçekleştiğini düşünüyorsunuz?

nix

Kayıtlı Üye
Soru açık aslında dileklerinizin gerçekleşmesi için kullandığınız denediğiniz tavsiye edeceğiniz etkili olduğunu düşündüğünüz şeyler var mı? varsa paylaşırsanız çok sevinirim ben başlıyorum

mesela eski sevgilimle barışmak istiyorum ama çok fena kavga etmişiz ve barışmak imkansıza yakın diyelim arkadaşlarımla onun muhabbetini yaparken yerle gök bir olsa yine onla barışmam tarzında büyük konuşuyorum ama cidden bunu herkese inandıracak şekilde söylerim veee o lafın üstünden 1 2 ay süre geçince süpriz bir şekilde barışıyorum 😀
 
Dileklerin gerçekleşmesi için bir yöntem olduğunu düşünmüyorum olsa bile astarı yüzünden pahalı olur, kurban vermen gerekir kan bağın olan kişileri, en yakınlarını, insanlıktan çıkman gerekir yani.. tabi bu büyü için geçerli.
Diğer yöntem maddi dünyada işini şansa bırakmadan ne gerekirse yapmak.. ama bu başkalarının duyguları söz konusu olduğunda etkili olmayabilir, karşıdakini kendinden soğutmayı başardıysan çok haklı nedenlerle uzaklaştıysa şartlar değişmeden ilişkinin değişmesi pek mümkün olmaz bu durumda..
Diğer yöntem nefret duygusu ama bu teknik şanslı insanlarda etkili olmayabilir. Zira aslında istediği bir şeyden nefret etmeyi başarsa bile o istediği kendisi için uzun vadede zararlı ise yine olmaz.
 
yerle gök bir olsa yine onla barışmam tarzında büyük konuşuyorum
bu dilek değil hile (:: büyük konuşmak üstüne düşündüğüm bi konu oldu hep.. ve gördüğüm kadarıyla çoğu insan da bunu deneyimliyor..

büyük konuşurkenki enerjimiz ve bu konuşmayı ilan ettiğimiz insanların enerjisi toplanınca aslında "barış" ile ilgili yoğun bir enerji gerçekleşiyor diye yorumluyorum bu konuyu.. çünkü kelimeler kökleriyle ifade bulur enerji alanında..

bir süre sonra bu hileyi yaptığınızı bilerek yapmanız aynı enerjiyi açığa çıkarmayacaktır ve insanların enerjisi de inanç olarak ilk etkisini kaybedeceğinden sonuç alamayabilirsiniz..

doğal olarak geleni karşılamak dileklerinizden çok daha büyüklerine kavuşmanızı sağlar.. siz barışmayı dilerken belki de bir evlilik teklifinin enerjisini bozmuşsunuzdur.. bunu bilemeyiz..
 
Büyük konuşma gerçekten doğru bilinçaltı tersini algılıyor gerçekleşiyor sevdiğim insana hep kaybetmekten korkuyorum diyordum hep bir kaç kez dedim hepten kaybettim söz büyü diğer yandan aşk büyüsü kast ettiğiniz galiba üçüncü gözüne odaklanın beyaz ışık ordan geçirin tam hipofiz bezin orayı hayal edin istediğiniz şeyi yazı gibi üçüncü gözden hipofiz aktarın bir anda kesin hayata dönün unutun deneyin bakalım tecrübe edilmiştir tarafından .
 
  • Beğendim
Tepkiler: nix
Soru açık aslında dileklerinizin gerçekleşmesi için kullandığınız denediğiniz tavsiye edeceğiniz etkili olduğunu düşündüğünüz şeyler var mı? varsa paylaşırsanız çok sevinirim ben başlıyorum

mesela eski sevgilimle barışmak istiyorum ama çok fena kavga etmişiz ve barışmak imkansıza yakın diyelim arkadaşlarımla onun muhabbetini yaparken yerle gök bir olsa yine onla barışmam tarzında büyük konuşuyorum ama cidden bunu herkese inandıracak şekilde söylerim veee o lafın üstünden 1 2 ay süre geçince süpriz bir şekilde barışıyorum 😀
Șöyle aslında bence dileklerinizin gerçekleşmesi için yardım isteyebileceğiniz en iyi varlıklar tanrılar ve tanrıçalar. Her istediğinizi yaparlar mı? Hayır. Yaptıkları şey her zaman sizin hayrınıza olur mu? Evet. O yüzden ne kadar zor bir yol olsa da tanrı-tanrıça çalışmalarını öneririm. Bir de tanrı ve tanrıçaların asıl amacı sizin algınızı ve anlayışınızı geliştirmektir. O sebeple sizi sınayabilirler de. Karşılığında alacağınız bilgelik ve ruhani gelişim tüm dileklerinizin gerçekleşmesine bedel olur. Dediğim gibi uzun ve zor bir yoldur. Aksi olarak maddi dünyadaki her dileğinizin gerçekleșmesini istiyorsanız bunun için köle olarak kullanılan düşük frekanslı varlıklar var. Ama bir başka varlığı sömürmenin bedelini de ödersiniz ve onları kullanmaya gücünüzün yetmediği noktada size misliyle zarar verirler. Ayrıca o varlık bir tanrı tanrıça seviyesinde güçlü olmadığı için yine her istediğinizi yapamaz. Tanrı-tanrıçalar ve hatta demonlar da bir dileğinizi kabul etmemişlerse kendi istedikleri için yapmazlar, yapamadıkları için değil. Bu arada demonları düşük frekanslı varlıklarla karıştırmamak gerekir. Pek çoğu tanrı-tanrıça seviyesindedir. İzleyeceğiniz yola göre onlar da size yardımcı olabilir. Örneğin sol el yolunda biri demonlarla çalışmaktan çok fayda görebilir ama aynı zamanda odin, loki, hel gibi iskandinav tanrı ve tanrıçalarından da çok fayda görür. Kişisel yol ve tercihe bağlı. Ama günün sonunda bir demon da istediğinizi yapmakla yükümlü değil, yine size bilgisinden bir şey katmaya çalışır. Onu sadece dileklerini gerçekleştirecek bir varlık olarak görürseniz yine bir şekilde karşılığını verir. Düşük frekanslı varlıklar gibi musallat yoluyla değil. En yaygın olarak mesela çok istediğin ama aslında sizin hiç hayrınıza olmayan bir dileğini gerçekleştirerek. Sonuçta siz istediniz ama demonla düzgün bir ilişkiniz olsaydı, amacınız ondan bilgelik kazanmak olsaydı sizin için kötü olduğunu bile bile bunu gerçekleştirmezdi. Bu masum gibi gözüküyor ama bizim istediğimiz bir şey kendi hayatımızı karartabiliyor. Tabii tanrı ve tanrıçalar böyle ceza niteliğinde bir şey de yapmaz, iletişimi keserler. Doğru ilerlemek şartıyla demonlarla da çalışılabilir. İnsanın kişiliğine, ruhani yoluna bağlı.

Sonuç olarak dileğini gerçekleștirecek yöntem diye bir șey yok ama sana dileğinin gerçekleştirildiği yanılgısını veren düşük frekanslı varlıklardan uzak durmak gerek. İnsana gerçekten zarar veren onlardır. Demonlardan zarar gören insan kendi bilgisizliği ve hadsizliğinden dolayı zarar görmüştür ama düşük frekanslı varlıklarla etkileşimdeki herhangi bir insan zarar görebilir. Onların amacı zarar vermek çünkü.

Ayrıca olarak runeler çok işe yarar her anlamda. Runeler de zaten Odin'le çalıșmanın bir yoludur aslında. Odin çok zor bir tanrı olsa da runeler kadim bir sistem olduğu için onları öğrenmek ve uygulamakla görece daha kolay bir şekilde istediğiniz enerjiye ulaşmak mümkün. Yine istediğinizi gerçekleştirir olarak algılanmasın. Çok güzel deneyimlere kapı açar ama hiçbir istediğiniz gerçekleșmeyebilir de. Ama yine dediğim gibi çok okumak, çok öğrenmek gerekiyor. Maddi dünyada dileklerinizi kabul ettirmek kolay, ondan bundan torpilli olun yeter. Ama amacınız bilgelik ve ruhsal tekamülse bunu ne parayla ne başka bir maddi araçla alabilirsiniz. Çok çalışmak ve öğrenmek gerek. Yine çok uzun yazdım kusura bakmayın 🙏
 
bu dilek değil hile (:: büyük konuşmak üstüne düşündüğüm bi konu oldu hep.. ve gördüğüm kadarıyla çoğu insan da bunu deneyimliyor..

büyük konuşurkenki enerjimiz ve bu konuşmayı ilan ettiğimiz insanların enerjisi toplanınca aslında "barış" ile ilgili yoğun bir enerji gerçekleşiyor diye yorumluyorum bu konuyu.. çünkü kelimeler kökleriyle ifade bulur enerji alanında..

bir süre sonra bu hileyi yaptığınızı bilerek yapmanız aynı enerjiyi açığa çıkarmayacaktır ve insanların enerjisi de inanç olarak ilk etkisini kaybedeceğinden sonuç alamayabilirsiniz..

doğal olarak geleni karşılamak dileklerinizden çok daha büyüklerine kavuşmanızı sağlar.. siz barışmayı dilerken belki de bir evlilik teklifinin enerjisini bozmuşsunuzdur.. bunu bilemeyiz..
ay inanın öyle evlilik teklifi edecek bi exim değildir kendisi ergenlik aşkı 2 3 defa denemiştim her denediğimde de işe yaramıştır oldukçada toksik tabi sağlıklı mutlu düzgün ilişkisi olanlar kavga ettiklerinde barışmak için böyle bi teknik yapmasınlar malum negatif bi açıkla bu enerjiyi kendimize çekiyoruz ortaokuldayken denemelerdeki heyecanımı yenmek için bursluluk sınavına girmiştim bi özel okulun okuldan çıktığım gibi anneme ben burdan %100 burs alsam bile hayatta gitmem çok ruh sıkıcı asla gitmem sevmedim demiştim ve bilin bakalım kim liseyi o okulda okudu :))
bazen büyük konuşmaları çok çok istediğimiz şeylerde hile olarak kullansak nolurki 🫣🫣
 
Șöyle aslında bence dileklerinizin gerçekleşmesi için yardım isteyebileceğiniz en iyi varlıklar tanrılar ve tanrıçalar. Her istediğinizi yaparlar mı? Hayır. Yaptıkları şey her zaman sizin hayrınıza olur mu? Evet. O yüzden ne kadar zor bir yol olsa da tanrı-tanrıça çalışmalarını öneririm. Bir de tanrı ve tanrıçaların asıl amacı sizin algınızı ve anlayışınızı geliştirmektir. O sebeple sizi sınayabilirler de. Karşılığında alacağınız bilgelik ve ruhani gelişim tüm dileklerinizin gerçekleşmesine bedel olur. Dediğim gibi uzun ve zor bir yoldur. Aksi olarak maddi dünyadaki her dileğinizin gerçekleșmesini istiyorsanız bunun için köle olarak kullanılan düşük frekanslı varlıklar var. Ama bir başka varlığı sömürmenin bedelini de ödersiniz ve onları kullanmaya gücünüzün yetmediği noktada size misliyle zarar verirler. Ayrıca o varlık bir tanrı tanrıça seviyesinde güçlü olmadığı için yine her istediğinizi yapamaz. Tanrı-tanrıçalar ve hatta demonlar da bir dileğinizi kabul etmemişlerse kendi istedikleri için yapmazlar, yapamadıkları için değil. Bu arada demonları düşük frekanslı varlıklarla karıştırmamak gerekir. Pek çoğu tanrı-tanrıça seviyesindedir. İzleyeceğiniz yola göre onlar da size yardımcı olabilir. Örneğin sol el yolunda biri demonlarla çalışmaktan çok fayda görebilir ama aynı zamanda odin, loki, hel gibi iskandinav tanrı ve tanrıçalarından da çok fayda görür. Kişisel yol ve tercihe bağlı. Ama günün sonunda bir demon da istediğinizi yapmakla yükümlü değil, yine size bilgisinden bir şey katmaya çalışır. Onu sadece dileklerini gerçekleştirecek bir varlık olarak görürseniz yine bir şekilde karşılığını verir. Düşük frekanslı varlıklar gibi musallat yoluyla değil. En yaygın olarak mesela çok istediğin ama aslında sizin hiç hayrınıza olmayan bir dileğini gerçekleştirerek. Sonuçta siz istediniz ama demonla düzgün bir ilişkiniz olsaydı, amacınız ondan bilgelik kazanmak olsaydı sizin için kötü olduğunu bile bile bunu gerçekleştirmezdi. Bu masum gibi gözüküyor ama bizim istediğimiz bir şey kendi hayatımızı karartabiliyor. Tabii tanrı ve tanrıçalar böyle ceza niteliğinde bir şey de yapmaz, iletişimi keserler. Doğru ilerlemek şartıyla demonlarla da çalışılabilir. İnsanın kişiliğine, ruhani yoluna bağlı.

Sonuç olarak dileğini gerçekleștirecek yöntem diye bir șey yok ama sana dileğinin gerçekleştirildiği yanılgısını veren düşük frekanslı varlıklardan uzak durmak gerek. İnsana gerçekten zarar veren onlardır. Demonlardan zarar gören insan kendi bilgisizliği ve hadsizliğinden dolayı zarar görmüştür ama düşük frekanslı varlıklarla etkileşimdeki herhangi bir insan zarar görebilir. Onların amacı zarar vermek çünkü.

Ayrıca olarak runeler çok işe yarar her anlamda. Runeler de zaten Odin'le çalıșmanın bir yoludur aslında. Odin çok zor bir tanrı olsa da runeler kadim bir sistem olduğu için onları öğrenmek ve uygulamakla görece daha kolay bir şekilde istediğiniz enerjiye ulaşmak mümkün. Yine istediğinizi gerçekleştirir olarak algılanmasın. Çok güzel deneyimlere kapı açar ama hiçbir istediğiniz gerçekleșmeyebilir de. Ama yine dediğim gibi çok okumak, çok öğrenmek gerekiyor. Maddi dünyada dileklerinizi kabul ettirmek kolay, ondan bundan torpilli olun yeter. Ama amacınız bilgelik ve ruhsal tekamülse bunu ne parayla ne başka bir maddi araçla alabilirsiniz. Çok çalışmak ve öğrenmek gerek. Yine çok uzun yazdım kusura bakmayın 🙏
çok güzel ve açıklayıcı yazmışsınız yazılarınızı okumayı seviyorum enerjinizde hoşuma gidiyor ay bi de konudan alakasız sizin yazıları okurken kafamda nedense bazen yeşil bazen mor bi enerji canlanıyor canlanıyor dileğime gelicek olursam
bi yerden temelli taşınmak istiyorum ama şuan için baya imkansız bu konuda runelerden yardım alınabilir mi acaba 🤔
 
çok güzel ve açıklayıcı yazmışsınız yazılarınızı okumayı seviyorum enerjinizde hoşuma gidiyor ay bi de konudan alakasız sizin yazıları okurken kafamda nedense bazen yeşil bazen mor bi enerji canlanıyor canlanıyor dileğime gelicek olursam
bi yerden temelli taşınmak istiyorum ama şuan için baya imkansız bu konuda runelerden yardım alınabilir mi acaba 🤔
Teşekkür ederim ❤️ Yalnız sanırım gerçekten sezgileriniz güçlü çünkü yeşil ve mor hem en sevdiğim hem de spiritüel olarak en çok kullandığım ve karşılaştığım renklerdir.

Ben de geçmişte runeleri kullanarak bir yerden taşınmak üzerine çalışmalar yaptım. Kesinlikle runelerden yardım alınabilir. Her konuda yardım alınabilir hatta. Bir de runeler başlıca Odin'in kontrolünde ve Odin de sürekli gezen ve gezdiği yerlerde bilgelik edinme ve yaymayı amaçlayan bir tanrı olduğu için sanırım özellikle seyahat, taşınma, yeni bir yola başlama gibi konularda extra sürprizli geliyor. Kötü bir sonuç almazsınız ama çok şaşırtır. Sonucu da bilemezsiniz aslında ama sizin nihai iyiliğinize hizmet eder. Bir de gittiğiniz yer size çok şey öğretir. Şimdi işten yeni çıktığım için çok yorgunum ama isterseniz müsait olduğumda bu konuda kullandığım birkaç rune de paylaşabilirim
 
Teşekkür ederim ❤️ Yalnız sanırım gerçekten sezgileriniz güçlü çünkü yeşil ve mor hem en sevdiğim hem de spiritüel olarak en çok kullandığım ve karşılaştığım renklerdir.

Ben de geçmişte runeleri kullanarak bir yerden taşınmak üzerine çalışmalar yaptım. Kesinlikle runelerden yardım alınabilir. Her konuda yardım alınabilir hatta. Bir de runeler başlıca Odin'in kontrolünde ve Odin de sürekli gezen ve gezdiği yerlerde bilgelik edinme ve yaymayı amaçlayan bir tanrı olduğu için sanırım özellikle seyahat, taşınma, yeni bir yola başlama gibi konularda extra sürprizli geliyor. Kötü bir sonuç almazsınız ama çok şaşırtır. Sonucu da bilemezsiniz aslında ama sizin nihai iyiliğinize hizmet eder. Bir de gittiğiniz yer size çok şey öğretir. Şimdi işten yeni çıktığım için çok yorgunum ama isterseniz müsait olduğumda bu konuda kullandığım birkaç rune de paylaşabilirim
renklerin sizle bağlantılı olmasına sevindim 🤩
paylaşırsanız çok mutlu olurum baya ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim sevgili leo bana aşırı yardımcı oldunuz 🩷
 
Dileğinize ugun bir büyü yaparsanız dileğiniz gerçekleşir.
büyüler konusunda gelişmiş biri değilim maalesef çok yeniyim elime yüzüme bulaştırma riskim var dilek için majiye başvurucaksam küçük dileklerle pratik yapmalıyım bol bol ayriyeten şuan gerçekleşmesi istediğim dilek içinde nasıl bi büyü yapılabilir hiç bi fikrim yok açıkcası
 
Yerle gök bir olsa yine onla barışmam deyip barıştığına göre daha çok manipüle ediliyor olmalısınız başka şeyler üzerine kafa yormanızı tavsiye ederim, ayrıca arama motoruna dilek gerçekleştirme hilesi enter yazıp gugıllamaya benzemiş konunuz.
 
Yerle gök bir olsa yine onla barışmam deyip barıştığına göre daha çok manipüle ediliyor olmalısınız başka şeyler üzerine kafa yormanızı tavsiye ederim, ayrıca arama motoruna dilek gerçekleştirme hilesi enter yazıp gugıllamaya benzemiş konunuz.
birincisi neden bu kadar negatif bi yazış stiliniz var? ikincisi yazdıklarımı tam anlayıp öyle yazsaydınız keşke ben bunu basit örnek olarak verdim gerçekleşmesini istediğim şeyleri negatif bi dille reddedince gördüğüm sonuçtan bahsettim her insanın kendine özel bu konularda deneyimlediği manifest,dua,maji stili vardır üyelerin deneyimlerini okumayı seviyorum?
benle muhattap olmazsanız sevinirim negatif insan çekicek halim yok açıkcası birazda boomer buldum sizi 🥰🩷
 
Geri
Üst