Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba herkese bir dileğim isteğim var ve bunun kabul olması için faziletli dualar arıyorum.Büyü ritüel vs değilde etkisini gördüğünüz şunu şunu okursan daha iyi olur dediğiniz duaları söyleyebilir misiniz?
Daha etkili dua yok daha etkili nefes var.
Peygamber aleyhisselam üç İhlas bir Fatiha ile büyü bozar, bizler ise aylarca yıllarca çare ararız. Makamlar farkı olduğundan. Enerjisi güçlü olanın duası da çabuk kabul olur.
Daha etkili dua yok daha etkili nefes var.
Peygamber aleyhisselam üç İhlas bir Fatiha ile büyü bozar, bizler ise aylarca yıllarca çare ararız. Makamlar farkı olduğundan. Enerjisi güçlü olanın duası da çabuk kabul olur.
Söylediğin doğru ama insanlara bunu anlatamıyorum işte. Kur'an tamam Allah katından indirilmiştir ama insanlar iki sure okudum diye üzerindeki büyüyü bozacağını sanıyor. Peygamberlerin Allah katındaki yeri ile bizimki aynı sanki...
merhaba herkese bir dileğim isteğim var ve bunun kabul olması için faziletli dualar arıyorum.Büyü ritüel vs değilde etkisini gördüğünüz şunu şunu okursan daha iyi olur dediğiniz duaları söyleyebilir misiniz?