"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Dil bağlamak için majikal uygulamalar.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan pagan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

pagan

Kayıtlı Üye
merhaba arkadaslar,
cok enterasan bir yer burasi..
aranizda, olur olmazi konusan dedikodu yapan ve kari koca arasini acanlarin dillerini ellerini baglayip onlari engelleyecek ozel tilsimlar bilenleriniz varsa lutfen yardimci olsun..
tesekkurler simdiden..:Angel_anim:

merhaba arkadaslar,
cok enterasan bir yer burasi..
aranizda, olur olmazi konusan dedikodu yapan ve kari koca arasini acanlarin dillerini ellerini baglayip onlari engelleyecek ozel tilsimlar bilenleriniz varsa lutfen yardimci olsun..
tesekkurler simdiden..:Angel_anim:

Sitemize hoşgeldiniz öncelikle. Yeni olduğunuz için bilmeyebilirsiniz, direk soru sormak yerine önce siteyi bir gezinip, okuyup aradıklarınızı bulamadıysanız eğer o zaman sormanızı tavsiye ediyoruz. İyi ve kaliteli forumlar dileriz.

Kırk bir adet buğday tanesi alınır. Her bir buğday tanesinin üzerine bir defa besmele çekilir.Sonuçta kırkbir besmele çekilmiş buğday tanesi elde edilmiş olur.Bir tavuk bulunur, buğday taneleri birer birer tavuğa yedirilir.Taneleri verirken her tane için bir defa olmak üzere toplam kırkbir defa filanın dilini bağladım.Bir daha bana karşı gelmesin ,her dediğimi kabul etsin denir. Bu büyü kolay ve çokca denenip yapanların olumlu sonuç aldığı bir büyüdür. Gerekli görmedikçe, sırf denemek babında yapmanızı tavsiye etmem sadece paylaştım..
Saygılarımla...

Geri