"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

dil baglama büyüsü

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan demetg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

demetg

Kayıtlı Üye
Kullanılmamıs asma bır kılt alınır, cuma gunu kılıt açılarak kılıtın ustune 7 adet fatiha ve 1 adet ihlas okunup ...... oglu yada kızının agzını, dılını kendıme karşı bagladım denır. Kılıt kapatılır, günlük ile tütsülenır ve agır bır taşın altına koyulur. Defalarca benım tarafımdan denenmıştır.

Kaynak: Babaannem

Dil bağlama size karşı konuşulmasına engel olmak için yapılır ve günlük kaya tuzu görünümünde olan bir maddedir direk ateşe atarsanız kara duman olur istenen o değil uzaktan onun ısısı ile tütsü olması günlük yanmayacak

Bu uygulamadakı dıl baglamanın anlamı sıze karşı kotu konuşmasını engellemek, ıstedıklerınızı yaptırmak. Gunluk tutsusunu ateşe atmıyoruz ateşe atarsak tutsunun ozu çıkmaz buhurdanlık alıp yakıyoruz yavaş yavaş yanması lazım.

Herhangı bır cuma gunu ogle saatlerınde yapılacak uygulama.

Tam olarak ne amaçla yapılmalı bu? Beni sürekli rahatsız eden biri var ona yapsam hiç aramasa sormasa benimle ilgili tek kelime konuşmasa olurmu aceba?

Tütsülemek ne demek, cezvenin içinde falan yapılabilir mi, buhurdanlık şart mı?

buhurdanlık tusulerı yakmamızı saglayan alet,buhurdanlık yoksa bır mum yakın gunluk tutsusunden 2 yada 3 tane yemek kasıgına koyun mumun ustunde kaşıgı bır sure tutun tütsüler erımeye kokusunu çıkartmaya başladıgında okudugunuz kılıt ı çıkan tütsünün dumanıyla tütsüleyın

Sevgili Demetg, bu büyünün yengem tarafından abime yapıldığını düşünüyorum...Nasıl bozulur?

Bu uygulamanın bozulması ıçın yapılan işlemı bulup eger kılıtlıyse kılıt ı açmak lazım, eger bulamazsanız bır şişe suya hergun 41 yasın, 100 nas , 100 felak okunur ve suya uflenır. Okuma 21 gun surer, 21 gun sonra buyu yapılan ınsana 3 gun ıçırılır

Etki ne zaman başlar acaba

21 gun sonra işlemden sonuç alınır.

bu dil bağlama tam olarak ne demek .hakkımda kötü konuşamıyor mu ?? ya da konuşmak istediğinde çok mu rahatsızlık veriliyor ona ?

bu dil bağlama büyüsünün tam olarak yapılışını tekrar yazarmısınız arkadaşlar ve bu dil bağlama büyüsünü konu ile ilgili susmasını istediğim insan üzerinde uygulaya bilirmiyim

Geri