"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

dikkat eksikliği

sevgisiz03

Banlı Kullanıcı
Arkadaşlar konsantrasyon ve dikkat bozukluğu nasıl giderilir?Bu psişik güçlerde de efor kaybetmemize neden oluyor.Bir de sınavlarda.
 
Psikolojik sorunlarımın yanı sıra herşeyi düşünmeden yapıyordum , bir olayın sonunu düşünmeden adım atıyor , düşüncelerimi anında hayata geçiriyordum .
Sınavlarda konsantrasyonumu tamamen yitirmiş durumdaydım , örneğin bir soruyu okuyorum o sorunun içindeki kelimelerle kendi kendime cümle kuruyorum , yani diyelim ki soru Osmanlı ile ilgili sorunun içerisinde tarih varsa , kendi doğum tarihimden sorudaki tarihi çıkarıyorum , yani soruyla tamamen alakasız bi durumda oluyordum .
Şimdi gerçekten eskisinden daha dikkatliyim :)
 
İlaca gerek yok. İşini düzgün yapan bir kişisel gelişim merkezine gideceksiniz, bir kaç basit seansla halledecekler. Bu kadar basit. Hatta sitede de reklamı yapılan Akademi Larimar ile iritbata geçin yardımcı olunur size.
 
Geri
Üst