uzumakikamilov
Kayıtlı Üye
Hiperaktiviteye bağlı dikkat dağınıklığı tanısı koyuldu ve ritalin-concerta tedavisi görüyorum. ancak ilaçları kullanmadığımda yine aynı problemleri yaşıyorum. sadece bir şeyle ilgilenirken değil gün içinde muhabbet sırasında bile aynı şekilde zorluk çekiyorum. konuşmadan kopmalar, söyleyeceğini unutmalar vs. bakırköy ruh ve sinire gidip doktora ilaç tedavisi dışında gün içinde ne gibi pratikler yapabilirim gibisinden sorular sordum ve verdiği cevap aynen şöyle: "zaten ilaç tedavisi alıyorsunuz bundan başka söyleyeceğim herhangi bir şey yok. zamanla azalacak bu dikkat dağınıklığı, dikkatin dağılmadan 10 dakika calisabiliyorsan -bu bilgiyi ben verdim- bunu en verimli halde kullanmaya çalış." bu cevaptan sonra daha fazla uzatmadim ben de. zira kendileri tıp fakültesinde kaç sayfalık ders konularından mesul olduğunu unutmuşa benziyordu.
söyleyebileceginiz herhangi bir şey belki de işime yarayacaktır. mahrum birakmazsaniz sevinirim.
söyleyebileceginiz herhangi bir şey belki de işime yarayacaktır. mahrum birakmazsaniz sevinirim.