"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Diğer insanlardan olumsuz etkilenme akabinde Geçmişe dönme olayı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hippolyte

Kayıtlı Üye
Ben sorunumum ;diğer insanların yaşadıklarından olumsuz olarak etkilenme olduğunu çözdüm bugün;çünkü bugün küçük kardeşimle eğlendik uzun zamandır ilkti bu.Ve gene her zamanki gibi mutlu günüm berbat oldu.Çünkü yaşlı bir adam parka tuvaletini yaptı açık alanda onu görünce çok üzüldüm.Hayanın ortadan kalktığını kıyamete doğru gittiğimizi çocuklarımızı nasıl koruyacağımızı düşünerek vehimler geldi başıma..başladım senoryalara;''gelecekte daha beter olucak sokağa çıkamıyacağız,.çocuklar masum kalamıyacak hem dışarı çıkmasak bile evde bile günah var artık tv.medya ve internet''..diye diye eve gittim.Bir yakınımı kaybetmiş gibi oldum.bu bir yaşadığım olay değil o yüzden yazdım,hep böyle oluyorum..Kızlar fazla gülüyorlar diye bir işten çıkmıştım mesela,onun gibi çok olaylar...o yüzden anladımki ben diğer insanların manyetik alanından etkileniyorum..Ve bu Forumla alakasına geliyorum..;

Siyah rengin bünyelerinde az olduğu kişiler ya başkalarını olumsuz etkiler ya başkalarından etkilendir ağır depresyona girer hatta delirirlermiş bende kendimi delilerecek gibi hissediyorum..Daha 7 yaşında iken bile etkilendirdim,çok gülenlerden erkek çocuklarından korkardım hala korkuyorum gerçi,ve dedikodu yapan teyzelerden,8 yaşında hep kıyamet kopsun die her gece Allaha yalvaran bi kızdım şimdi 27 yaşında tekrar o kızı buldum içimde ve son günlerde hep aklıma gelen başıma geliyor ama şu an aklıma gelen değil,geçmişte aklıma gelenler,neden geçmişe gidiyorum ki......Parasız ne yapabilirim olumlama,dua vb.. önerebileceğiniz bir şeyler var mı renk terapisi yapayım siyah renk olarak..deneyimli bilgin kişiler yazarsa içimde bir mutluluk olucaktır..

Benim size tavsiyem en etkili olarak hayatınıza yön vermek adına size özel (esma ) uyulmaması yapmanız ve hayatınız ciddi anlamda değişebilir negatif olumsuzlukları atarsınız uzerinizden

Benim size tavsiyem en etkili olarak hayatınıza yön vermek adına size özel (esma ) uyulmaması yapmanız ve hayatınız ciddi anlamda değişebilir negatif olumsuzlukları atarsınız uzerinizden
Sevgili mexxo arkadaşıma benzer sorunlar bende de var. Nasıl esma çalışabiliyoruz. kısaca bilgi verebilrmsin. Sevgiler ve saygılar

Merhaba esmaların tecellisi var bilindiği üzere ama kişiye en uygun bazı hesaplamalar yapılarak en uygun hayatındaki eksikliği tamamyacak olan esma buluyor bazı ecbed hesaplamaları yapılarak bu işlem bulunuyor okuma zamanı adet vs ve bu sekilde kendinize düzenli bir program çıkıyor hayatımızın eksik kalan kısmını tamamlayıcı yüksek bir etkisi bulunuyor

Bu nedemektir? Nekrohel insanların bazı sorunlarını dine'mi bağlıyorsunuz siz ve bunun adı delilikmi insanlara bu hakareti etme yetkisini kendinizde nasıl görebiliyorsunuz terbiyesizliktir bu

Ben sorunumum ;diğer insanların yaşadıklarından olumsuz olarak etkilenme olduğunu çözdüm bugün;çünkü bugün küçük kardeşimle eğlendik uzun zamandır ilkti bu.Ve gene her zamanki gibi mutlu günüm berbat oldu.Çünkü yaşlı bir adam parka tuvaletini yaptı açık alanda onu görünce çok üzüldüm.Hayanın ortadan kalktığını kıyamete doğru gittiğimizi çocuklarımızı nasıl koruyacağımızı düşünerek vehimler geldi başıma..başladım senoryalara;''gelecekte daha beter olucak sokağa çıkamıyacağız,.çocuklar masum kalamıyacak hem dışarı çıkmasak bile evde bile günah var artık tv.medya ve internet''..diye diye eve gittim.Bir yakınımı kaybetmiş gibi oldum.bu bir yaşadığım olay değil o yüzden yazdım,hep böyle oluyorum..Kızlar fazla gülüyorlar diye bir işten çıkmıştım mesela,onun gibi çok olaylar...o yüzden anladımki ben diğer insanların manyetik alanından etkileniyorum..Ve bu Forumla alakasına geliyorum..;

Siyah rengin bünyelerinde az olduğu kişiler ya başkalarını olumsuz etkiler ya başkalarından etkilendir ağır depresyona girer hatta delirirlermiş bende kendimi delilerecek gibi hissediyorum..Daha 7 yaşında iken bile etkilendirdim,çok gülenlerden erkek çocuklarından korkardım hala korkuyorum gerçi,ve dedikodu yapan teyzelerden,8 yaşında hep kıyamet kopsun die her gece Allaha yalvaran bi kızdım şimdi 27 yaşında tekrar o kızı buldum içimde ve son günlerde hep aklıma gelen başıma geliyor ama şu an aklıma gelen değil,geçmişte aklıma gelenler,neden geçmişe gidiyorum ki......Parasız ne yapabilirim olumlama,dua vb.. önerebileceğiniz bir şeyler var mı renk terapisi yapayım siyah renk olarak..deneyimli bilgin kişiler yazarsa içimde bir mutluluk olucaktır..

Geçmiş olsun diyelim öncelikle,
Anlattıklarınıza bakarsak daha çok profesyonel yardıma ihtiyaç duyduğunuz sonucu çıkıyor, devlet hastanelerinden ücretsiz olarak bu hizmeti kullanabilirsiniz.
Vesveseye karşı okumanız önerilen dualar:
Kafirun suresi,
"Allahümme ya Mukallibel kulûb, sebbit kalbi ala dinike,"
"Allahümme ya Musarrifel-Kulûb,sarrif kulûbena ilel imanil kamil vel yakınil etem,"dir.

Önereceğim bir diğer arınma ve iyileşme ritüeli de yine eğer dua etme eğilimindeyseniz rahatsız olduğunuz insan tiplerini lanetlemek yerine onların da Allah sevgisiyle dolması için ve dünyamızın iyileşmesi için de dua etmek olacaktır. Dilerseniz ayrıca her perşembe akşamı yapılan şifa çalışmalarımıza katılabilirsiniz, duyurusu sürekli güncellenmektedir.

Siyah terapisinden kastedilen sanıyorum yin yang felsefesindeki yin'i güçlendirmek oluyor,bedeninizde karşılığı böbreklerinizdir. Böbrek problemi çekiyorsanız mesela bu korkularınızı, endişelerinizi kontrol altına almanız yahut tedavi etmeniz anlamına gelir,böbrekten kaynaklanan bir yin ve yang kararsızlığı, böbreği zayıf düşürüp korkularımızı harekete geçirir. Böbrekteki kararsızlık karaciğere biner. Karaciğerdeki yetersiz böbrek desteği sebebiyle artan baskı öfkeyi tetikler. Karaciğerdeki kararlılık, böbrekteki kararlılık ile mecburi bir bağ içindedir. Tüm organlarımız bu tür bir bağımlılık ilişkisi içindedir. Biri zayıf düşerse bu öbürünü de etkiler. Her organ temel ruhani görüntüyü de temsil eder. Böbrekle korku, karaciğerle öfke, kalp ve neşe gibi. Her ruhani hal ilgili organın kararlılığıyla çok yakından ilgilidir ve ona bağlıdır şeklinde tarif edilir ve alternatif tıpta bilhassa ciddiye alınır. Sitede sanıyorum ilgili çalışmalar vardı, aura güçlendirme ve yin yang ile ilgili paylaşımları gözden geçirebilirsiniz.

İNANMAK-İNANMAMAK HERKESİN KENDİ ÖZGÜRLÜĞÜ, FAKAT BU SİTEDE RENCİDE EDİCİ İFADELER HİÇ BİR ZAMAN HİÇ KİMSENİN ÖZGÜRLÜĞÜDÜR-HATIRLATMIŞ OLAYIM SEVGİLİ ÜYELER- SONRA BOZUŞMAYALIM

Hepinize çok teşekkür ediyorum öncelikle..Kendime özel esmayı nasıl bulacağım?...Devlet hastanelerinde tedavi oldum ama geçmedi o yüzden alternatif terapi deniyorum..
Arkadaş; din insanları delirtebiliyor demiş,sanırım dini kafayı çok takmayı kastetmiş,kastettiği buysa normal karşılarım..Ying Yang ı da deneyeceğim sagolun..

Size özel esma için bildiğim kadarıyla yine uzman yardımı gerekecek. Sn Yule'ye özelden yazıp bilgi edinebilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri