Ben sorunumum ;diğer insanların yaşadıklarından olumsuz olarak etkilenme olduğunu çözdüm bugün;çünkü bugün küçük kardeşimle eğlendik uzun zamandır ilkti bu.Ve gene her zamanki gibi mutlu günüm berbat oldu.Çünkü yaşlı bir adam parka tuvaletini yaptı açık alanda onu görünce çok üzüldüm.Hayanın ortadan kalktığını kıyamete doğru gittiğimizi çocuklarımızı nasıl koruyacağımızı düşünerek vehimler geldi başıma..başladım senoryalara;''gelecekte daha beter olucak sokağa çıkamıyacağız,.çocuklar masum kalamıyacak hem dışarı çıkmasak bile evde bile günah var artık tv.medya ve internet''..diye diye eve gittim.Bir yakınımı kaybetmiş gibi oldum.bu bir yaşadığım olay değil o yüzden yazdım,hep böyle oluyorum..Kızlar fazla gülüyorlar diye bir işten çıkmıştım mesela,onun gibi çok olaylar...o yüzden anladımki ben diğer insanların manyetik alanından etkileniyorum..Ve bu Forumla alakasına geliyorum..;
Siyah rengin bünyelerinde az olduğu kişiler ya başkalarını olumsuz etkiler ya başkalarından etkilendir ağır depresyona girer hatta delirirlermiş bende kendimi delilerecek gibi hissediyorum..Daha 7 yaşında iken bile etkilendirdim,çok gülenlerden erkek çocuklarından korkardım hala korkuyorum gerçi,ve dedikodu yapan teyzelerden,8 yaşında hep kıyamet kopsun die her gece Allaha yalvaran bi kızdım şimdi 27 yaşında tekrar o kızı buldum içimde ve son günlerde hep aklıma gelen başıma geliyor ama şu an aklıma gelen değil,geçmişte aklıma gelenler,neden geçmişe gidiyorum ki......Parasız ne yapabilirim olumlama,dua vb.. önerebileceğiniz bir şeyler var mı renk terapisi yapayım siyah renk olarak..deneyimli bilgin kişiler yazarsa içimde bir mutluluk olucaktır..
Siyah rengin bünyelerinde az olduğu kişiler ya başkalarını olumsuz etkiler ya başkalarından etkilendir ağır depresyona girer hatta delirirlermiş bende kendimi delilerecek gibi hissediyorum..Daha 7 yaşında iken bile etkilendirdim,çok gülenlerden erkek çocuklarından korkardım hala korkuyorum gerçi,ve dedikodu yapan teyzelerden,8 yaşında hep kıyamet kopsun die her gece Allaha yalvaran bi kızdım şimdi 27 yaşında tekrar o kızı buldum içimde ve son günlerde hep aklıma gelen başıma geliyor ama şu an aklıma gelen değil,geçmişte aklıma gelenler,neden geçmişe gidiyorum ki......Parasız ne yapabilirim olumlama,dua vb.. önerebileceğiniz bir şeyler var mı renk terapisi yapayım siyah renk olarak..deneyimli bilgin kişiler yazarsa içimde bir mutluluk olucaktır..