gizlisilah
Kayıtlı Üye
Devletin ve devlet görevlilerinin metafizik güvenliğini kim sağlıyor ?
Kim sağlıyor?Devletin ve devlet görevlilerinin metafizik güvenliğini kim sağlıyor ?
Laik, kollektif narsist, devletinizin metafiziksel güvenliğini RAHMAN esması yani düşmanlarını bile yaşatan, koruyan ve kollayan evrenlerin efendisi sağlamaktadır.Devletin ve devlet görevlilerinin metafizik güvenliğini kim sağlıyor ?
Devletin ve devlet görevlilerinin metafizik güvenliğini kim sağlıyor ?
Devletin resmi metafizik kolluğu mu var ?Ben hayatımda böylesine cevabı kendi içinde duran ve hatta sırıtan başka bir soru da duymadım.
Devletin ve devlet görevlilerinin metafizik güvenliğini de metafizik memurlar ve metafizik kolluk kuvvetleri sağlıyor.
Hogwarts imam hatip okullarıDevletin ve devlet görevlilerinin metafizik güvenliğini kim sağlıyor ?
bende onu soruyorumKim sağlıyor?
Devletler bağımsız değilki onlar da majiyle yönetiliyor özel seçilen kişiler başa geçiyor. Tabi büyü yapılıyordur ama sıradan büyücüler tarafından degil.devletin metafizik güvenliği olmasa önüne gelen işlem yapıp dilediği kararı çıkartırdı
Sinyal kesici jammer veya daha gelişmiş aygıtlar cevşen görevi görüp cinleri uzaklaştırıyor olabilir. Zira cinler bazılarının sandığı gibi soyut veya parapsikolojik değil, belli frekans aralıklarında takılan sahici yaratıklar. Lazer gibi yani, göze gorunmeseler de varlar.Devletin ve devlet görevlilerinin metafizik güvenliğini kim sağlıyor ?
Şahısların metafizik güvenliğini saglayan mı var? Hepimiz Allah'a emanetiz ve Allah bize yeter. O dediğiniz kararlar yukarıdan gelir sadece. Kimse kimsenin fişini çekemez. Aynı şekilde devletleri de Allah ayakta tutar.devletin metafizik güvenliği olmasa önüne gelen işlem yapıp dilediği kararı çıkartırdı
Neymiş bu süper doğal yetenekler?Bir kaç süper doğal yetenek kazanıp tanrılıklarını iddia edenler var.Haddini bilmeyen Rabbini bilemez.
Nemrut sahip olduğu bazı özellikler ile tanrılığını iddia etmiş ve huzurunda secde etmeyenleri diri diri yakıyormuş.Neymiş bu süper doğal yetenekler?
Nemrutu kim görmüş bilmiş tanımış? Benim tanıdığım bir kız var mesela, genç yaşından beri devamlı Allah'a secde edip namaz kılan, kendi halinde sessiz sakin, çok hanım hanimcik efendi bir kızcağız. Umreye giden bir ablamiz bu kızı Kabe de namaz kılarken görmüş. Aynı şekilde bu kızı aslında evde olduğu sırada çeşitli yerlerde gören başkalari da var. Birisi şöyle anlatiyor.. o kadar güzeldi ki, önce bir melek sandık, sonra arkadaşımızın kızkardeşi .... Olduğunu fark ettik. Hemen evini arayıp sorduk ve o sirada evde olduğunu öğrendik. Böyle bir sey nasil olabilir?Nemrut sahip olduğu bazı özellikler ile tanrılığını iddia etmiş ve huzurunda secde etmeyenleri diri diri yakıyormuş.
Ben gördüm.Nemrutu kim görmüş bilmiş tanımış? Benim tanıdığım bir kız var mesela, genç yaşından beri devamlı Allah'a secde edip namaz kılan, kendi halinde sessiz sakin, çok hanım hanimcik efendi bir kızcağız. Umreye giden bir ablamiz bu kızı Kabe de namaz kılarken görmüş. Aynı şekilde bu kızı aslında evde olduğu sırada çeşitli yerlerde gören başkalari da var. Birisi şöyle anlatiyor.. o kadar güzeldi ki, önce bir melek sandık, sonra arkadaşımızın kızkardeşi .... Olduğunu fark ettik. Hemen evini arayıp sorduk ve o sirada evde olduğunu öğrendik. Böyle bir sey nasil olabilir?
Bize böyle örneklerle geliniz. Tarih öncesi çağlarda yaşamış kişiler hakkındaki gerçekleri bilemeyiz ve Allah zalimlere süper doğal yetenekler vermez muhtemelen. Deccal hariç, o da daha çıkmadı.
Zaman yolcusu musunuz?Ben gördüm.
Allah tarihte tiranlara deneme amacı ile bazı yetenekler verir.
Deccal çıktı. İçinde bulunduğumuz deccali sistemdir.
"Allah kendisine hükümdarlık verdi diye, İbrahim ile çekişeni gördün mü? "
Ayet, Nemrut ve İbrahim kıssasını anlatmaktadır.