detelinka
Kayıtlı Üye
merhaba benimde rüyamı yorumlarsanız sevinirim.alışveriş merkezi gibi bi yerdeyim tekbaşıma dolaşıyorum bi dükkan görüyorum kolye,bileklik,bilezik satan bi yer.kırmızı bileklikler görüyorum bisürü bitanesi dikkatimi çekiyo ucunda kalp var çok beğeniyorum ama nedense almıyorum..ardından karnım acıkıyo yemek yiycek bi yer arıyorum hamburger gibi bişey yemek istiyorum ama biri beni uyarıyo hayır yiyemezsin burda ancak sulu yemek tarzı şeyler vardiyo.benimde canım hiç sulu yemek istemiyo bi bakıyorum teyzeler var gözleme yapıyo bari gözleme alayım diyorum.beklerken masayı görüyorum tencere tencere bi sürü yemek var masada..ardından dışarı çıkıyorum çok soğuk ve karanlık bi hava uzun zamandır görmediğim bi komşum var onu görüyorum.aa bu kızın ne işi var burda diyorum.kızda montuna sıkıca sarılmış hava rüzgarlı ve soğuk çünkü.ardından bi çocukla buluşuyorum biraz arkadaşça birazda duygusal şeyler hissettiğim birisiymiş oda benle olmaktan mutlu çok güzel sohbet ediyoruz.birden içim burkuluyo kendi kendime ama ben istanbuldan çok kısa bi zaman sonra ayrılıp evime döneceğim acaba o zamanda herşey eskisi gibi olur mu diye endişeleniyorum(ben normalde zaten istanbulda oturmuyorum aslında ve istanbuldada değilim).sonrada uyanıyorum..