Destede 3'lü Kombinasyonlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Keira
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhabalar benim için de bir yorum yapabilir misiniz? Ali Ayşeyi seviyor mu diye üçlü açılım yaptım (isimleri simgesel) kalp eprahhat ve kız çocuğu çıktı.

@nix hadi bir açılım daha göndereyim gerçekleti 😉
İş yerinde mutlu olabilecek miyim? Diye sorulan bir soru
Sunit
Kitap ( üstüne kalif)
Deve
öncelikle iş yeriniz hayırlı olsun
oldukça rekabetçi bi iş yeri olduğunu düşünüyorum çalışanlar arasında bu iş yeti kişisel gelişiminize stratejileriniz gelişevek burda cesur hamleler yaptıkça başarılı olacağınızı ve bununda sizi oldukça tatmin edeceğini düşünüyorum emeklerinin karşılığını alacağını ve bu iş yerinde uzun soluklu kalacağına eminim totale baktığımda evet mutlu olacaksın her şey gönlünce olsun 🥰🩷

oldukça rekabetçi bi iş yeri olduğunu düşünüyorum çalışanlar arasında bu iş yeti kişisel gelişiminize stratejileriniz gelişevek burda cesur hamleler yaptıkça başarılı olacağınızı ve bununda sizi oldukça tatmin edeceğini düşünüyorum emeklerinin karşılığını alacağını ve bu iş yerinde uzun soluklu kalacağına eminim totale baktığımda evet mutlu olacaksın her şey gönlünce olsun 🥰🩷
bu arada yksde açıkta kaldım sıralamamın çook altında yerler yazmama rağmen 90 bin sıralamamla açıktayım aşırı mutsuzum dünden beri ağlıyorum 😭 size yazmak istedim

@nix ben iki açılımını tek yorumda birleştireceğim birbirlerinin devamında olan bi husus. Üniversite sonuçlarından memnun kalmayacak istediğini elde edemeyecek bu durum biraz üzecek daha güzel sonuçları başka şekilde gitmeden bulacak bu ona hem mutluluk hem başarı ve en hakkında hayırlı olan kısmı getirecek.
nokta atışı bi yorum yapmışsınız :(

@nix hakkında hayırlısı olsun.Üzülmene üzüldüm açıkcası.Dilediğin eğitimi, hayatının sonraki süreçlerinde umarım gerçekleştirirsin.Hayat devam ediyor,hiç birşey için geç değil ya da bitmiş birşey yok.Hayal et,iste,azmet,gerçekleştir.

Teşekkür ederim öncelikle güzel dileklerin için. Sanırım bu mutsuzluğun yoruma yansıdı.Çünkü tutarlı bi yorum olmadı maalesef..

@nix hadi bir açılım daha göndereyim gerçekleti 😉
İş yerinde mutlu olabilecek miyim? Diye sorulan bir soru
Sunit
Kitap ( üstüne kalif)
Deve
Ben kısa bir yorum getireyim o halde;
Esmer bencil ve narsist biri zaman zaman biraz can sıkacak. Bunun üzerine başka arayış içinde olunan durum ve gelecek olan güzel bir haber ile ( daha iyi iş teklifleri,daha güzel yerlerde) iş yerinde ayrılıkla sonuçlandırıcak devamında gelen deve bu iş yerinde sınırları çizerken ayrılığa, hayatın diğer sürecinde devamında,daha olumlu güzel günler getireceğini gösteriyor.

Geri