Destede 3'lü Kombinasyonlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Keira
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Erkeğin annesinin, oğlunun birlikte olduğu kadın ile ilgili düşüncesi nedir?
Ev
Mektup ( üstüne Eprahhat)
Çapa

Aslında bu şekilde kart açılımı beni şaşırttı.Dışarıdan gören bi göz olarak baktığımda kadının daha farklı düşünceler içinde olduğunu düşünüyordum.
Örnek olarak paylaştım.Yorum getirmek isteyen olursa tartışırız.
erkek annesine bu kızı evlenmek istediğim kadın diye anlatmış haliyle erkeğin annesinde bu ilk başta pozitif bi etki bırakmış ama sonrasında bu kızla iletişim kurdukça görünen yüzüyle görünmeyen yüzünün farklı olduğu düşüncesine kapılmış kızı zeki ve biraz sinsi görmüş ama işin sonunda oğluna sadık ve iyi bi eş olacağının farkına varmış oğlunu sevdiğini biliyor güveniyo bu kıza umarım güzel yorum getirmişimdir pek modum yoktu kafam dağılsın diye yorumlayayım dedim 🩷

erkek annesine bu kızı evlenmek istediğim kadın diye anlatmış haliyle erkeğin annesinde bu ilk başta pozitif bi etki bırakmış ama sonrasında bu kızla iletişim kurdukça görünen yüzüyle görünmeyen yüzünün farklı olduğu düşüncesine kapılmış kızı zeki ve biraz sinsi görmüş ama işin sonunda oğluna sadık ve iyi bi eş olacağının farkına varmış oğlunu sevdiğini biliyor güveniyo bu kıza umarım güzel yorum getirmişimdir pek modum yoktu kafam dağılsın diye yorumlayayım dedim 🩷
Bende kadının kıza bakışını ilk etapta oyunlu fena bi kız olduğunu düşündüğü hissinde yorum yaptım sonrasında oğlunun mutlu olabileceği kız bu kız ise onaylayacak kızın gerçekten fenalığı sinsiliği zekiliğini göz ardı edecek oğlunun istediği yerde karşı çıkmayacak diye yorum yapmıştım.
( Gerçekte ise kızı hiç istemediklerini ve gelin olarak onaylamadıklarını düşünüyordum.)

Geri