Destede 3'lü Kombinasyonlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Keira
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Selamlar herkese hala burda olanlara yıllar sonra aklıma geldi burası hatta şifremi de unutmuşum o derece yeni şifre aldım şimdi katinaya sordum nişanlı bir çift var kadın taraf(arkadaşım) evleneceklermi?;sunit,yakut,bahçeler sonrasında deste valideyle kalifi attı deste iniş çıkışlar tutkulu aşk güzelken kötü enerji yada kişiler tarafından ayrılamam gidecek diyor?kızlar sizce?

Selamlar herkese hala burda olanlara yıllar sonra aklıma geldi burası hatta şifremi de unutmuşum o derece yeni şifre aldım şimdi katinaya sordum nişanlı bir çift var kadın taraf(arkadaşım) evleneceklermi?;sunit,yakut,bahçeler sonrasında deste valideyle kalifi attı deste iniş çıkışlar tutkulu aşk güzelken kötü enerji yada kişiler tarafından ayrılamam gidecek diyor?kızlar sizce?
Merhabalar @Kelsey8012 Evlenmek için bir adım atılmış olsa da devamı olumsuz olarak gördüm ve bu olumsuzluk erkek tarafından kaynaklı.Kalifin üstüne bir kart daha açardım neden diye?

Erkeğin amacına dair açılmış kart kombinasyonu
Bahçeler
Tağral
Ters mezar ( üzerine Eprahhat)
@nix yorumlamak istersen
Ben yorum getirmiştim buna birkaç ay önce sonuçları çıktı?
Yorumlarsan sonra üzerinde paslaşırız

Erkeğin amacına dair açılmış kart kombinasyonu
Bahçeler
Tağral
Ters mezar ( üzerine Eprahhat)
@nix yorumlamak istersen
Ben yorum getirmiştim buna birkaç ay önce sonuçları çıktı?
Yorumlarsan sonra üzerinde paslaşırız
erkek kadınla buluşmak daha fazla vakit geçirmek istiyor ama niyeti temiz diyemeyeceğim bu buluşmalarda bir şey elde etmek istiyor sanki cinsel açıdan yararlanmak gibi? çok bencil narsist karşısındaki kadını sömürmeye fazlasıyla yatkın amacının hiç düzgün olduğunu sanmıyorum kendi içinde çok çelişen birisi bağlanma problemleri hatsafada
ters mezar üstüne gelen eprahhatla beraber
erkek ve kadın bitmek bilmeyen toksik bir ilişkinin içerisinde bu erkek kadının etinden sütünden faydalanmak istiyor bi yandanda bağlanmayım özgürce yaşayım gözüm dışarıda olsun bu kadında elimin altında olsun keyfime bakayım canım istediğinde romantik olayım canım istediğinde kavga çıkartayım diyen delinin teki umarım kadın bundan koşarak kaçmıştır

erkek kadınla buluşmak daha fazla vakit geçirmek istiyor ama niyeti temiz diyemeyeceğim bu buluşmalarda bir şey elde etmek istiyor sanki cinsel açıdan yararlanmak gibi? çok bencil narsist karşısındaki kadını sömürmeye fazlasıyla yatkın amacının hiç düzgün olduğunu sanmıyorum kendi içinde çok çelişen birisi bağlanma problemleri hatsafada
ters mezar üstüne gelen eprahhatla beraber
erkek ve kadın bitmek bilmeyen toksik bir ilişkinin içerisinde bu erkek kadının etinden sütünden faydalanmak istiyor bi yandanda bağlanmayım özgürce yaşayım gözüm dışarıda olsun bu kadında elimin altında olsun keyfime bakayım canım istediğinde romantik olayım canım istediğinde kavga çıkartayım diyen delinin teki umarım kadın bundan koşarak kaçmıştır
Tamamen mükk oturan bi yorum üstüne ilave edeceğim tek bişey yok.

x yurt dışında üniversite okuyacak mı
1.kart munzur,2.kart tagral,3.kart yakut

x'in sınavı açıklandıktan sonra nasıl bir süreç bekliyor
1.kart ay 2.kart çapa 3.kart nil nehri 4.kart zümrüt
ilk defa kariyer için kart seçtirdim
sizin yorumunuzu merak ediyorum

@nurumm

x yurt dışında üniversite okuyacak mı
1.kart munzur,2.kart tagral,3.kart yakut

x'in sınavı açıklandıktan sonra nasıl bir süreç bekliyor
1.kart ay 2.kart çapa 3.kart nil nehri 4.kart zümrüt
ilk defa kariyer için kart seçtirdim
sizin yorumunuzu merak ediyorum

@nurumm
ikisinin de ortak noktasını bulabildin mi?

@nix ben iki açılımını tek yorumda birleştireceğim birbirlerinin devamında olan bi husus. Üniversite sonuçlarından memnun kalmayacak istediğini elde edemeyecek bu durum biraz üzecek daha güzel sonuçları başka şekilde gitmeden bulacak bu ona hem mutluluk hem başarı ve en hakkında hayırlı olan kısmı getirecek.

@nix ben iki açılımını tek yorumda birleştireceğim birbirlerinin devamında olan bi husus. Üniversite sonuçlarından memnun kalmayacak istediğini elde edemeyecek bu durum biraz üzecek daha güzel sonuçları başka şekilde gitmeden bulacak bu ona hem mutluluk hem başarı ve en hakkında hayırlı olan kısmı getirecek.
evet yurt dışına çok gitmek istiyor ama önünde maddiyat/vize sorunları var gitmek istiyorsa çok çaba gayret göstermek zorunda hislerima kalacak olursa bu iş gecikmeli olacak (1 sene sonra gibi)
yks sorusuna gelecek olursam
ilk başta sonucu görünce ne yapayacağını bilemeyip yoğun duygu boşalması yaşayacak ama ondan sonraki süreç sizinde dediğiniz gibi onun hayrına işleyecek hatta nil nehri bana yer değişikliği hissiyatı verdi? her şeyin sonunda evet başta üzülücek ama sonra iyiki böyle olmuş diyip mutlu olacağını düşünüyorum

evet yurt dışına çok gitmek istiyor ama önünde maddiyat/vize sorunları var gitmek istiyorsa çok çaba gayret göstermek zorunda hislerima kalacak olursa bu iş gecikmeli olacak (1 sene sonra gibi)
başta munzurun olduğu açılımda olumlama kuramam.1 sene sonra da olsa.

başta munzurun olduğu açılımda olumlama kuramam.1 sene sonra da olsa.
horary açtım geçen süre olarak 1 sene sonra veriyor biraz ondan kopya çektim 🤓
soruyu kendim için sormuştum bu sene tekrardan giriyorum yksye
munzur emek ister ve cidden gitmek istiyorsam emek vermeliyim dil+ daha bi ton şey şuan için böyle bi fırsat yerle gök bir olsa bile gelmez belki ünide erasmusla falan giderim

Geri