Destede 3'lü Kombinasyonlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Keira
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
açılışı dareyle yapmışız
bu adam dışarıdan mükemmelmiş gibi gözüken ama içi boşluklarla dolu biri evet karşısındaki kadını duygusal açıdan besler hediyeler alır ama iş somut şeylere gelince (örneğin evlilik) kaçmak ister ruhu daralır ayrıca gayet zeki bir adam zekasıyla karşısındakini tav edebilir tatlı sözleriyle etkisi altına almayı iyi bilir kendi içinde gizli sırları olabilir? ayrıca sizin hakkınızdaki küçük ayrıntıları yakalar onları unutmaz fiziksel açıdan karizmatik adam ayrıca sunitin çift karakterli oluşu darenin hava elementini temsil edişinden ötürü bu adam bana ikizler etkisi verdi yükseleni toprak grubu (boğa,başak,oğlak)
Bu kısım cukkk oturtmuşun.
Bu arada oğlak burcu.
yükseleninin toprak grubu olduğunu düşünme nedenimde sunitin dareye göre daha çekici bi adam dare kartı sanki onun daha çok iç dünyasını anlatmıştı
yükselenimiz bizim dış görünüşümüz hakkında oldukça bilgi verir bundan ötürü öyle düşündüm
Bu kısım da şöyle tamamlayım Darenin komple özelliklerini almış durumda fizik de dahil.Diyeceksin ki sunit de var ama niye onu alırız baştan başladık ya desteyi yorumlamaya adam beyaz tenli yeşil gözlü hoş biri.Sunite gelince başında tilki koşul belirten bi kart var açıklamışın orada ekleme yapacağım yer yok eee adam nasıl dedik ya Sunit burda eskiden gelen ya da eski sevgili olan kısmına oturuyor. Bencilliğini de ilave ederiz tabi ki 😉
Bence çok iyisin bu kadar bi alt yapı varken desteyi bırakmak😔

Bu kısım cukkk oturtmuşun.
Bu arada oğlak burcu.

Bu kısım da şöyle tamamlayım Darenin komple özelliklerini almış durumda fizik de dahil.Diyeceksin ki sunit de var ama niye onu alırız baştan başladık ya desteyi yorumlamaya adam beyaz tenli yeşil gözlü hoş biri.Sunite gelince başında tilki koşul belirten bi kart var açıklamışın orada ekleme yapacağım yer yok eee adam nasıl dedik ya Sunit burda eskiden gelen ya da eski sevgili olan kısmına oturuyor. Bencilliğini de ilave ederiz tabi ki 😉
Bence çok iyisin bu kadar bi alt yapı varken desteyi bırakmak😔
aaaa evet şimdi daha mantıklı oturdu adamın haritasını çok merak ettim beni tekrardan heveslendirdiniz bi sınavım var onu hallettikten sonra kesinlikle tekrardan alacağım bi de sevgili nurum katina cidden sadece aşk konuları hakkında mı bakılır bu kadar pat pat doğruları belirten bi desteyle mesela eğitim hayatımızda merak ettiğimiz bi olaya bakamaz mıyız

Bakarız diye düşünüyorum bende hep aşk ilişki açılımı yapıyorum güncel olarak bakım yapmadım genel hayata dair.

Erkek kadını aldatıyor mu ? Hayatında birisi var mı ?
Ters alyans - üstüne ters Turan
Ters kitap- üstüne yıldızlar ( bunun üstüne ters kapı)
Köpek - üstüne ay
Biraz karışık gibi gelir mi bilemedim ben açma gereği duydugum için üzerlerine kart açma gereği duydum @nix
Buna nasıl yorum getireceksin merak ettim:)

Köpek - üstüne ay
Biraz karışık gibi gelir mi bilemedim ben açma gereği duydugum için üzerlerine kart açma gereği duydum @nix
hemen yorumluyorum

Köpek - üstüne ay
alyans düz geldiğinde özellikle ilişkimiz yoksa veya birinden hoşlanıyosak genelde mutlu oluruz lakin burda işler bi hayli karışmış aldatılma mevzusuna gelmeden önce şunu söylemeliyimki bu ilişki oldukça zararlı toksik bir hale gelmiş taraflardan biri diğerini çok sağlıksız bir şekilde sıkıyor ve bu ilişkide sorunların görmezden gelindiğini söylüyor bize kart turana geldiğimde ise maalesef erkeğin kadını net bir şekilde aldattığını söyleyebiliriz bu adam sevgilisini artık cepte görüyormuş o bi kadın için mücadele etmeyi seviyo ama karşısındaki kadının ona dünyaları sermesinin verdiği egoistlikle yeni sulara yelken açmış beyfendi ve annesinin sözleride bu adamın üstünde çok tesirli
kadın aldatıldığını bilmiyorsa her ne kadar görmek istemese bile yakın zamanda içine bi his düşücek kafasında oturmayan parçalar oturmaya başlayacak ve aldatıldığını net bir şekilde anlayacak sırlar bi güzel balkabağı gibi ortaya çıkacak yani ((:
sonrasında erkeğin ortak arkadaşlar tarafından ayıplanacağını kadınında doğal olarak sinir krizi,kıskançlık,içe kapanma durumu olabilir özgüveni sarsılabilir aynaya geçip baktığında "benim o kadından neyim eksik" diye düşünebilir lakin sorun burda kadının yetersizliği değil adamın doyumsuz maceracı olması bu adamla düzgün aşk yaşanmaz süründürmeniz lazım
kadın bu süreçte tek kalmamaya özen göstermeli çevresinden yardım istemekten çekinmemeli kapı kartı bana şu hissi uyandırdı bu ilişkinin başında o kapıdan geçtin ve artık ordan çıkma vaktin geldi kapının eşiğinden geçerken zorlanman ordan çıkmak istememen kabullenememen çok normal o yüzden yardım istemekten çekinme diyorum kadın bu süreçte çok destek görecek maddi manevi bunu iyi değerlendirmeli ay kartının gelmesiyle birlikte bu sancılı sürecin sonunda kadının maneviyata yönelmesi ona iyi gelecektir hüznünü kederini bir nebze öyle ferahlatabilir

siz adamı sordunuz ama ben aldatılmanın ortaya çıkmasından sonra daha çok kadının içsel yolculuğunu gördüm adamı değil.. umarım doğru güzel yorumlayabilmişimdir

Sıralışdaki dizlime ve sorunun yönelgesine göre gidersek; 3 karttan sonra emin olamama durumu üzerine açılan Turan cukkk diye verdi aldatılmayı cepte var. 2.cisi Sır kartı üzerine ne sorarsın da kart açarsın, dedik ki öğreneceğimiz sırlar nedir? Yıldızları verdiğine göre karşısındaki kadın çekici birisi ( başaralı mı belki ? ) o yönde kafamı doldurmak istemedim amacım o değildi zaten.Yıldızların üzerine açarken hayatında birisini netleştirdik ,devamları nasıl gelecek diye açılan bi kart ters kapı, dongggg kapı kapandı :)) Köpek ( seninde zorlandığın kısım olmuş aslında tıpkı benim gibi ) ? Devamını getireceğim spoiler vermiş olmayım kadın kısmını açabilecek durumdaysan o kısma geçelim.

yorumuna yorum getireceğim nix.Bana bu kısmı biraz daha aç.
alyans,turan ve kitapla
alyansla ilişkinin geldiği hali gördüm bu da adamın sıkılmasına sebep olup gözünün dışarıya kaymasına neden olmuş turanla adamın kişiliğini vs gördüm kitaplada gizli kalmayacağını ortaya çıktığını gördükten sonra kartlar artık bize aldatılan kadının nasıl hislerle savaşacağını iç dünyasını anlatmış bence ( kapı köpek yıldız ay)

Sıralışdaki dizlime ve sorunun yönelgesine göre gidersek; 3 karttan sonra emin olamama durumu üzerine açılan Turan cukkk diye verdi aldatılmayı cepte var. 2.cisi Sır kartı üzerine ne sorarsın da kart açarsın, dedik ki öğreneceğimiz sırlar nedir? Yıldızları verdiğine göre karşısındaki kadın çekici birisi ( başaralı mı belki ? ) o yönde kafamı doldurmak istemedim amacım o değildi zaten.Yıldızların üzerine açarken hayatında birisini netleştirdik ,devamları nasıl gelecek diye açılan bi kart ters kapı, dongggg kapı kapandı :)) Köpek ( seninde zorlandığın kısım olmuş aslında tıpkı benim gibi ) ? Devamını getireceğim spoiler vermiş olmayım kadın kısmını açabilecek durumdaysan o kısma geçelim.
aaaaaa ben yıldızları çok ayrı yorumlamıştım

aaaaaa ben yıldızları çok ayrı yorumlamıştım
yıldızlar dikkat çeken bi kart ya biz 3.kişi var mı sadece onu sorduk nasıl biri olduğunu sormadığımız için ben bizim kadının bunu öğrendikten sonra özgüven sorunları yaşayacağını kendini kıyaslayacağını düşündüm

yıldızlar dikkat çeken bi kart ya biz 3.kişi var mı sadece onu sorduk nasıl biri olduğunu sormadığımız için ben bizim kadının bunu öğrendikten sonra özgüven sorunları yaşayacağını kendini kıyaslayacağını düşündüm
sıralanış ve dizilimi tam gözümde canlandıramadığım için falı daha farklı yorumlamama neden olmuş ben paso düz açıyodum mesela beni aldatıyo mu diye sordum diyelim
3 kart seçtim sırayla koydum
cevap aldattığını gösteriyosa
bu kadın nasıl biri diye sorup yine 3 kart seçiyodum
ilişkimde 1 aylık süreci merak ettiysem eğer 7 veya 11 kartı düz sırayla koyuyorum (tarottan gelme alışkanlık küçükken hep annemle gittiğim falcılar öyle açardı bende onların açılım tekniğiyle hareket ediyodum) yanlış bi açılım tekniği mi acaba? 🧐

alyans düz geldiğinde özellikle ilişkimiz yoksa veya birinden hoşlanıyosak genelde mutlu oluruz lakin burda işler bi hayli karışmış aldatılma mevzusuna gelmeden önce şunu söylemeliyimki bu ilişki oldukça zararlı toksik bir hale gelmiş taraflardan biri diğerini çok sağlıksız bir şekilde sıkıyor ve bu ilişkide sorunların görmezden gelindiğini söylüyor bize kart turana geldiğimde ise maalesef erkeğin kadını net bir şekilde aldattığını söyleyebiliriz bu adam sevgilisini artık cepte görüyormuş o bi kadın için mücadele etmeyi seviyo ama karşısındaki kadının ona dünyaları sermesinin verdiği egoistlikle yeni sulara yelken açmış beyfendi ve annesinin sözleride bu adamın üstünde çok tesirli
kadın aldatıldığını bilmiyorsa her ne kadar görmek istemese bile yakın zamanda içine bi his düşücek kafasında oturmayan parçalar oturmaya başlayacak ve aldatıldığını net bir şekilde anlayacak sırlar bi güzel balkabağı gibi ortaya çıkacak yani ((:
Bu yorum kısmın alyans,kitap ve üstüne turan olan kısmı tam vermiş. Sonrasında işler biraz karışıyor :)

bu kadın nasıl biri diye sorup yine 3 kart seçiyodum
Genelde öyle yapılıyor ama ben sıcağına üzerine açmayı daha iyi gördüm.Bana istediğim cevabı net veriyor.Sonra çektiğin 3 kart başka yönlerinide verecek ya cevap uzuyor almak istediğin bilginin dağarcığı genişliyor vs vs .

Geri